Spion slaapt in het pension van de familie Meiland en doet verslag: 'Fans tasten diep in de buidel'

Entertainment
door Denise
maandag, 05 juni 2023 om 11:47
ontwerp zonder titel 2023 06 05t113659808
Marlies Vording, een journaliste van de plaatselijke Leidse krant, besloot undercover te logeren bij Code Rosé, het nieuwe pension van de familie Meiland. Ze deed alsof ze een gast was en deed hierna uitgebreid verslag hierover. Toch waren er volgens haar heel wat dingen die beter konden...

Undercover naar Code Rosé

Marlies maakte een boeking onder de naam van haar vriend bij het nieuwe pension van de familie Meiland: Code Rosé. Ze hoopte iemand tegen te komen van de Meilandjes toen ze bij het pension aan kwam, maar helaas trof ze hier niemand aan. En dit is natuurlijk wel waar veel gasten op hopen als ze hier boeken, zo vertelde de journaliste hierover: "Fans tasten diep in de buidel om een glimp op te vangen van deze bekende Nederlanders."
De volgende dag was Martien wel aanwezig bij het ontbijt en hadden Marlies en haar vriend ook nog vroeg in de morgen Erica en Maxime gezien.En daar betaal je nogal aardig wat geld voor, minimaal 450 euro voor twee nachtjes. "Bij pension Duinlust aan de overkant van de weg, betaal je minder dan de helft."

Review van de kamer

Shownieuws
laat weten dat Marlies ook nog wat te zeggen had over de kamer. Evert Santegoeds vertelt hierover: "Er miste een koelkastje en dat is wel jammer, want ja: er gaat nogal wat rosé doorheen. Er was geen handzeep, maar wel een dure conditioner, geen zitje op het balkon, de spiegel hing scheef."
Ook was er een stopcontact nergens te bekennen. Op de prijs kwaliteit-verhouding na, was Marlies tevreden over het verblijf in het nieuwe pension van de Meialndjes.
Het pension is deze zomer al bijna helemaal volgeboekt.