Nicol Kremers laat het er niet bij zitten: 'Ze wil de wereld laten zien we Peter Gillis écht is'

BN'ers
door Tika
maandag, 05 juni 2023 om 10:24
nicol kremers laat het er niet bij zitten ze wil de wereld laten zien we peter gillis echt is
Nicol Kremers is uit op wraak en gerechtigheid. Nadat Peter Gillis haar vorig jaar mei mishandelde, heeft ze na druk van haar ex, de aangifte ingetrokken. Ze wist het nog een aantal maanden uit te houden, maar eind vorig jaar gingen de twee uit elkaar. Nu wil ze de wereld laten zien wat voor een nare man Peter echt is.

Nicol Kremers slachtoffer van huiselijk geweld

29 mei 2022, een dag die Nicol Kremers niet snel zal vergeten. Zij is toen slachtoffer van huiselijk geweld geworden. Haar voormalige vriend Peter Gillis heeft haar onder andere op verschillende plekken gebeten, haar tegen een muur geduwd, aan haar haren getrokken en de oorbellen uit haar oren gegrist. In eerste instantie heeft ze haar aangifte ingetrokken in verband met dreigingen vanuit Peter. De twee hebben altijd ontkend dat er iets is gebeurd, tot nu. Nicol besloot tóch nog aangifte te willen doen.

Peter Gillis in de ban van Nicol

Peter heeft zich na de breuk niet altijd even netjes gehouden als het gaat om spreken over zijn ex. Hij maakte er behoorlijk wat woorden aan vuil. Ook in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa . Ondanks Nicol er fysiek niet meer in zit, lijkt ze nog steeds een grote rol te hebben in de serie.

Bewijs mishandeling

Politie is in bezit van diverse foto's en video's die waarschijnlijk als bewijs worden gebruikt. Doordat ze nu een nieuwe advocaat heeft en diegene het dossier momenteel nog doorneemt, wacht ze nog even met het indienen van de aangifte.
Mocht Nicol de waarheid spreken zal ze voor vele een voorbeeld zijn. 29 augustus komt de zaak voor.