Joy uit B&B Vol Liefde gaat op één knie voor Dani

Entertainment
door Indy
donderdag, 12 oktober 2023 om 11:42
joy en dani
Joy uit B&B Vol Liefde zet een belangrijke volgende stap in zijn relatie met Dani. Ondanks dat de twee nog niet zo lang samen zijn, gaat hij nu al op een knie voor haar.

Joy en Dani uit B&B Vol Liefde

Joy en Dani hebben de liefde gevonden bij elkaar. De twee zijn smoorverliefd op elkaar en tijdens de reünie-uitzending van B&B Vol Liefde bleek het nog dik aan. Ze wonen nu zelfs samen. In een interview met RTL Boulevard vertelde Joy dat ze binnenkort door Europa gaan reizen met een busje. “We zijn dolgelukkig en allemaal leuke plannen aan het maken.”
Dani is inmiddels vertrokken uit Zwolle om bij Joy in het Spaanse Málaga te gaan wonen. “Ik ben daar heel trots op” , zegt Joy over Dani’s keuze. “Ik weet hoe het is om die stap te zetten en het is heel moeilijk.” Dani is inmiddels al helemaal geland in Spanje. “Ik voel me helemaal thuis” , zegt ze. “Ik heb me nog nooit zo thuis gevoeld.”

Vanlife

Dani en Joy besloten een aantal weken geleden om hun huis op Málaga op te geven en zich volledig te gaan focussen op het vanlife . De twee hebben een nieuwe bus aangeschaft die ze om gaan toveren tot hun nieuwe, tijdelijke huisje. “Heb je een droom? Wacht niet langer en ga hem achterna!! Je leeft maar een keer” , schrijft Dani op Instagram.
“Jaaaa! Welkom bij ons nieuwe project”
, zeggen Joy en Dani vanuit hun nieuwe busje. De twee hebben samen een gele camper gekocht die ze met elkaar op gaan knappen en delen hiervan de eerste beelden op Instagram. Het sloopproces is al in volle gang. Joy en Dani willen met hun zelfgebouwde camper uiteindelijk een roadtrip
maken. Het duurt nog even voordat de camper klaar is en de twee kunnen genieten van hun roadtrip . In de tussentijd beloven ze hun volgers op de hoogte te houden van de verbouwing van hun nieuwe liefdesnestje.

Op één knie

Ondanks dat de twee nog niet zo lang samen zijn, is Joy tóch al op één knie gegaan voor zijn Dani. Helaas is het niet wat het lijkt: Joy heeft haar nog niet ten huwelijk gevraagd, maar geeft Dani de Gouden Televizier-Ring. B&B Vol Liefde is namelijk genomineerd voor deze prijs en Joy en Dani proberen de aandacht te trekken bij hun volgers om hun stem uit te brengen op het programma.
"Ja, die ring kwam bekend voor of niet dan?" , begint Joy in een video op Instagram. "We zijn superblij dat we genomineerd zijn voor de Gouden Televizier-Ring, maar eigenlijk begint het nu pas echt. We hebben hard jullie stem nodig, dus stemmen!" , vervolgt Dani.
Joy doet nog een belangrijke belofte aan zijn volgers: "Stemmen, stemmen, stemmen! En dan héél misschien vraag ik haar echt ten huwelijk."
Bekijk de video van Joy en Dani hier: