Gaat Jutta Leerdam emigreren en in deze villa van 16 miljoen wonen?

Entertainment
door Denise
donderdag, 01 juni 2023 om 16:03
ontwerp zonder titel 2023 06 01t150552314
Gaat Jutta Leerdam emigreren? De blondine is nog altijd samen met haar lover Jake Paul en ze zijn nog steeds smoorverliefd. De Youtuber heeft nu een nieuw stulpje voor zichzelf gekocht, maar de grote vraag is: gaat Jutta mee?

Gaat Jutta Leerdam verhuizen naar de andere kant van de wereld?

Jake Paul heeft een dikke villa gekocht ter waarde van 16 miljoen euro, maar deze nieuwe woning is niet in Amerika. Deze bevindt zich namelijk in Puerto Rico. De Youtuber heeft een nieuwe video op YouTube geplaatst waar we zijn nieuwe woning kunnen bewonderen. De reden dat hij hier gaat wonen is, omdat het een land is waar je geen betasting hoeft te betalen als ondernemer. Het broertje van Jake, Logan Paul, woont hier ook. Voor Jutta zit het verhuizen naar Puerto Rico er niet in, Jake is namelijk van plan om hier met zijn vrienden te gaan wonen.

Lief berichtje

Jake laat zien in de tour van het huis, dat hij ook een briefje heeft gekregen van vriendinlief Jutta. Ondanks dat Jutta niet met hem mee verhuist, laat ze hem toch even weten dat ze aan hem denkt. Naast zijn bed staat er een schattige bos bloemen met een zoet berichtje dat hij opleest in de video. Daar staat in dat de schaatsster ontzettend trots is op haar vriend en dat ze veel van hem houdt.