Familie Meiland slaat terug naar Caroline van Eeden: 'Kom maar op'

Entertainment
door Denise
donderdag, 01 juni 2023 om 17:11
familie meiland caroline
Er is nogal wat bonje tussen voormalig huisvriendin Caroline van Eeden en de familie Meiland. Caroline heeft een advocaat op hen afgestuurd, maar ze slaan nu terug.

Ruzie tussen Maxime Meiland en Caroline van Eeden

Caroline is het niet eens met hoe ze wordt neergezet in het boek van Maxime Meiland, maar de familie beweert dat er niks anders in staat dan de dingen die in de boeken van Martien en Erica Meiland staan. Erica stelt dat er maar een zin meer in staat dan in de andere boeken. In een gesprek met weekblad Weekend l aat Erica hier zich over uit. "Dat had ze blijkbaar nog niet gelezen. Maar begin dit jaar heeft ze aangifte tegen ons gedaan bij de politie, wegens smaad en laster. Dat was niet vanwege Maxime’s boek, want dat was nog niet uit. In de boeken staat enkel hoe de ruzie tussen Maxime en Caroline is verlopen, maar zij beweert dat dat niet klopt en dat ze daardoor nergens aan de bak komt."

'Onzin'

Caroline vertelt dat wanneer mensen haar googelen, ze steeds maar uitkomen op het voorval tussen haar en de familie Meiland. " En daarom willen ze haar niet aannemen. Zo ook met daten", vertelt Erica. Ze vindt het onzin. " Daar kunnen wij toch niks aan doen? Je bent verantwoordelijk voor je eigen leven en wat je doet. Ik vind het een heel raar verhaal."

Schadevergoeding

Tot nu toe heeft de familie nog niks gehoord van de advocaat van Caroline. Erica denkt dat Caroline het uiteindelijk doet voor geld. " Ik denk dat geld haar motief is, ze wil een soort schadevergoeding. Terwijl we zo goed voor haar zijn geweest, dat kan ik ook aantonen." Ze heeft geen aardig woord te zeggen over Caroline. " Ze is zielig én irritant. Ik denk dan op een gegeven moment ook wel: zoek het uit."