Jutta Leerdam en Jake Paul open over hun relatie: 'Dacht dat hij arrogant was'

Entertainment
door Denise
vrijdag, 28 april 2023 om 9:09
ontwerp zonder titel 2023 04 28t093852698
Zoals we weten zijn Jutta Leerdam en Jake Paul al een tijdje een koppel. Jutta dacht in eerste instantie dat haar vriend arrogant was, maar al snel veranderde deze mening toen ze hem leerde kennen. Dit onthult ze in een YouTube video van haar en Jake Paul.

Jake Paul arrogant?

Veel mensen zijn van mening dat Jake Paul arrogant is, maar de schaatsster vindt dit niet terecht. Zo vertelt ze in de video dat haar liefje in het echt heel anders overkomt dan hoe hij voordoet voor de camera. "Je bent meer ontspannen en je bent lief en oprecht, kwetsbaarder en open. Dat heb ik nog nooit bij een man gezien. "
Jutta laat weten dat zij ook in eerste instantie dacht dat Jake arrogant was. "Ik had hetzelfde. Toen we elkaar begonnen te volgen dachten mensen dat we aan het daten waren. Het was een heel ding en ik antwoordde toen dat ik dat nooit zou doen. Maar toen kwam ik erachter dat je zo'n lieverd bent. Je bent gewoon zo oprecht en nuchter. "

Geheime relatie

In de video vertelt Paul dat ze zelfs hun relatie geheim moesten houden, maar dat dat eigenlijk niet ging met alle paparazzi. Eerder sprak Jake al vol lof over Jutta in een video van hem. Hij omschrijft de blondine als lief, oprecht en zorgzaam en vertelt nu wat hun grootste uitdaging wordt. "Wat onze grootste uitdaging gaat worden? Dat iedereen me zal haten omdat ik met haar date."