Jutta Leerdam verrast fans met gewaagde nieuwe look

Entertainment
door Indy
donderdag, 05 oktober 2023 om 15:40
jutta leerdam over jake paul
Jutta Leerdam is voor een compleet andere look gegaan. Op haar TikTok is te zien dat haar haar veel lichter is, waardoor ze enorm veel weg heeft van Elsa uit de Disneyfilm Frozen. Erg toepasselijk voor een schaatser natuurlijk.

Klein Elsa momentje

De schaatser heeft haar haren niet echt geverfd, maar een filter gebruikt. "Mijn brein: als je je haar in deze kleur verft, zul je elke dag kleine Elsa momenten op het ijs hebben” , schrijft ze bij de video waarin ze haar nieuwe look showt. Ze overweegt om naar de kapper te gaan en haar lokken deze kleur te geven en het niet bij de filter te laten. "Zal ik het doen?” , vraagt ze aan haar volgers.
De reacties op de video zijn lovend. Veel mensen vinden dat de schaatser voor de nieuwe haarkleur moet gaan. "Ja doen! Staat je zo goed” , zegt een volger enthousiast. Volgens een ander is er geen twijfel over mogelijk dat ze het gewoon moet doen. "Ja, staat prachtig bij je ogen.”
Toch is niet iedereen enthousiast. Er zijn ook volgers die Jutta afraden om haar haar te verven. "Niet doen, want je haar gaat echt dood en dan moet je de helft afknippen, dat wil je niet” , zegt iemand. "Nee, niet doen. Ik vind je haar nu veel mooier” , reageert een ander.

Relatie heeft geen invloed op schaatscarrière

Jutta is al een tijdje samen met Jake Paul . Ondanks de waarschuwingen, ontkracht ze dat haar relatie met Jake invloed zal hebben op haar schaatscarrière. Ze legt nu alle focus op het schaatsen “ Ik zie mijn eigen vriend letterlijk niet door mijn sport. Alles wat ik doe, is voor mijn sport. Ik ben deze hele zomer twaalf dagen naar de andere kant van de wereld geweest en dat blijft zo voor de komende zes maanden. Want ik kan pas weer na het seizoen maximaal drie weken weg. En toen ik daar was, trainde ik ook twee keer per dag.
” Het ziet ernaar uit dat haar schaatscarrière altijd op nummer een zal blijven staan en ze voorlopig nog niet zal stoppen met schaatsen.
Bekijk de nieuwe look van Jutta hier: