Ex-man Patty Brard dreigt: 'Als ze oorlog wil, krijgt ze oorlog'

Entertainment
door Indy
donderdag, 05 oktober 2023 om 16:17
patty brard rene muthert
Patty Brard krijgt een eigen dramaserie over haar leven op Videoland. René Muthert, haar ex-man is niet blij met deze aankondiging.

Dramaserie over Patty

In een interview met RTL Boulevard zegt Patty dat het krijgen van een eigen serie ‘de grootste eer is die iemand toebedeeld kan krijgen’. Een eigen serie is een langgekoesterde wens van haar: “We hebben al een boek gehad en een realityserie gehad. Ik wilde geen documentaire over mijn leven, maar een dramaserie dat is zo anders en zo vet.”
Actrices Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven kruipen in de huid van Patty in haar jongere jaren. “Ze heeft veel dieptepunten gehad in haar leven, maar ze is er ook altijd weer bovenop gekomen. Dat is het meest interessante om te spelen. Het is natuurlijk ook heel leuk om die hele dolle 70’s en 80’s periode te mogen spelen” , zegt Holly Mae.

Huwelijk met René

Haar hele leven komt aan bod in de serie, dus ook haar turbulente huwelijk met René Muthert. Het is al bekend dat de twee niet goed uit elkaar zijn gegaan en dat Patty hem zelfs beschuldigde van het afhandig maken van grote sommen geld. René schrikt dan ook van het nieuws dat er een dramaserie komt over Patty's leven. "Gaan we nu weer van voren af aan beginnen?" , vertelt René in gesprek met weekblad Story . "Zoals ik het nu begrijp, gaat mijn leven met Patty wederom gedramatiseerd worden. Ik ben daar niet blij mee. Mijn huwelijk met Patty behoort tot het verleden.”
Voor René is het nog onbekend wat er allemaal gezegd gaat worden in de serie. "Maar wat er ook gedramatiseerd wordt: de waarheid is anders. En de waarheid is niet in het voordeel van Patty, dat weet ze zelf ook. Alle beschuldigingen die Patty destijds heeft gedaan, zijn weerlegd.”
René laat weten dat hij een advocaat in de armen zal nemen als het hem te gek wordt. "Als Patty oorlog wil, kan ze oorlog krijgen!”