Marian uit B&B Vol Liefde kapot van verdriet: 'Ik ben niet te troosten'

Entertainment
door Indy
donderdag, 05 oktober 2023 om 16:32
marian bb vol liefde
Gisteren kwam het trieste nieuws naar buiten dat het hondje van Marian uit B&B Vol Liefde is overleden. Haar geliefde hondje Amy moest een openhartoperatie ondergaan in Parijs en deze is helaas niet gelukt. Marian vertelt er nu op Instagram voor het eerst zelf over.

Openhartoperatie

In Nederland en Portugal kreeg Marian te horen dat er geen oplossing is voor de hartproblemen van haar geliefde hondje. Op de valreep vond de B&B-houdster een team specialisten in Vught die haar toch verder kan helpen. Marian wordt doorverwezen naar Parijs waar een openhartoperatie voor honden wel mogelijk is. “Er zijn maar drie dierenziekenhuizen in de wereld die dit doen en Amy is de eerste chihuahua in Nederland die zo’n operatie krijgt” , zegt ze in een interview met De Telegraaf .
Marian aarzelde geen seconde of ze het moet doen: “Ik heb alles over voor dat hondje.” Zondag is ze vanuit Portugal teruggevlogen naar Nederland, waar Marian ook nog een huis heeft. Maandag reed ze naar Parijs waar de chihuahua dinsdag de spannende operatie onderging. “Eén dag voor Dierendag, dus het moet wel goed gaan.”

Veel verdriet

Helaas is Amy, ondanks de operatie, alsnog overleden. Marian vertelde woensdag in de Privé al openhartig over de situatie. “Er was een kans dat het niet goed zou gaan en dat is helaas gebeurd. Ik heb haar nog in mijn handen gehad en ben kapot van verdriet. Het voelt alsof ik een familielid ben kwijtgeraakt. Het zal heel lang duren voor ik hier bovenop ben. Maar ik kan wel zeggen dat ik er alles aan heb gedaan om mijn hondje beter te laten worden.”
Marian is er kapot van en heeft moeite om het erover te hebben. Op Instagram schrijft ze nu: "Amy is overleden. Na een zeer lange openhartoperatie in een vergevorderd stadium was de hartspier te ver uitgerekt om het hart weer voldoende te laten pompen. Ik ben niet te troosten en wil ook even met niemand praten. Ik ga de crematie hier morgen in Frankrijk doen. Daarna rijden Marjan en ik weer terug naar Nederland."