Dit is het salaris van Jutta Leerdam

Entertainment
door Denise
vrijdag, 06 oktober 2023 om 6:50
ontwerp zonder titel 2023 03 28t160943235
Jutta Leerdam is een bekende schaatsster en werd meerdere keren nationaal kampioen. Naast dat zij ontzettend goed is in schaatsen, is de blondine ook nog eens heel knap en heeft veel volgers op Instagram. Jutta heeft dan ook een goed salaris opgebouwd.

Jutta Leerdam

De knappe blondine s niet alleen succesvol op de schaatsbaan, maar ook op Instagram. Ze telt nu 4,1 miljoen volgers. Hier verdient zij dus een aardig zakcentje mee door de sponsordeals die zij krijgt op dit platform. Zo heeft zij ook een samenwerking met Dior, het Franse modemerk waar zij voor poseert.

Het salaris van Jutta Leerdam

Het is een beetje lastig te zeggen wat Jutta precies verdient, want dit verschilt vaak. Het ligt eraan welke sponsordeals zij krijgt, hoeveel wedstrijden ze rijdt en welke wedstrijden ze gewonnen heeft. Hierbij verdient ze ook nog prijzengeld, het bedrag van 2020 stond op 27.025 euro. Wat zij dus per maand binnenkrijgt, is variërend. Jutta is nu 24 jaar oud, maar ze leeft nu al een rijk succesvol leven. Het vermogen van haar wordt geschat op 1 tot 1,5 miljoen euro. Het aantal volgers op Instagram groeit en haar inkomsten lijken ook alleen maar meer te worden.