Kaj Gorgels en Monica Geuze delen fantastisch nieuws

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 02 december 2022 om 10:29
kaj en monica
Op Instagram deelt Kaj Gorgels vandaag fantastisch nieuws. Hij heeft een aantal dingen te vieren en dat doet hij ook samen met zijn collega en goede vriendin Monica Geuze .
Emotionele dagen voor Kaj Gorgels
Het is een emotionele week geweest voor Kaj Gorgels en zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk. Op Instagram deelde Jessie Jazz dat ze een miskraam had gehad. Hartverscheurend voor het stel om hun kindje te verliezen.
Ook overleed de vader van Jessie Jazz, en dus de schoonvader van Kaj, op 65-jarige leeftijd nadat hij enige tijd ziek was geweest. Een vreselijk week voor het koppel.
Toch heeft Kaj nog wat te vieren
Kaj Gorgels lijkt geen man die constant in verdriet blijft hangen, maar probeert ook constant de mooie en goede dingen weer in te zien. Daarom deelt hij vandaag op Instagram een foto met zijn collega en goede vriendin Monica Geuze om het nieuws te delen.
Geuze en Gorgels, de podcast van Monica en Kaj, is wederom de best beluisterde Nederlandse podcast van het jaar.
Kaj Gorgels heeft een bedrijf waar hij verschillende meubelstukken verkoopt in een iets hoger segment. Het heet Aime Té. Dit bedrijf is door het Financieel Dagblad uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
Als laatste is zijn andere bedrijf The Noodle Poodle, een bedrijf dat vegan noodles maakt, beland in de top 10 nieuwe toetreders bij supermarkten volgens Iri.
Dat moet volgens Kaj gevierd worden en na een heftige week als deze mag dat ook zeker. Proost Kaj!