'Schreeuwende' Martijn Krabbé en Wendy van Dijk bij The Voice: 'Doodeng'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 02 december 2022 om 8:54
martijn krabbe wendy van dijk
Volgens tv-persoonlijkheid Britt Dekker lopen er veel meer types zoals Matthijs van Nieuwkerk rond achter de schermen van verschillende programma's. Ondanks dat er geen namen werden genoemd, gaan er wel veel verhalen rond. Via JuiceChannel kwamen er verhalen naar boven van Martijn Krabbé en Wendy van Dijk achter de schermen bij The Voice of Holland.
Martijn Krabbé achter de schermen bij The Voice of Holland
Een oud-medeweker van The Voice Kids liet zich uit over de slechte ervaringen die ze heeft gehad met zowel Martijn Krabbé als Wendy van Dijk. "Tijdens mijn tijd bij The Voice Kids werd al gewaarschuwd om de presentatoren (Martijn en Wendy) niet zomaar aan te spreken", vertelt de bron aan JuiceChannel.
Martijn zou volgens de oud-medewerker een heel kort lontje hebben. "Tijdens de generale repetitie schreeuwde Martijn op een bepaald moment tegen de medewerker achter de autocue. Iets in de zin van: 'Kan je het nu nóg niet goed doen? Je hebt hier maar één taak hé!' en werd vervolgens zo pissig dat ze een break moesten nemen van tien minuten."
Wendy van Dijk is 'ijskoud en doodeng'
Over Wendy van Dijk is de oud-medewerker van The Voice Kids niet te spreken. Ze zou niet altijd even aardig geweest zijn tegen de medewerkers van het programma. "Wendy is gewoon ijskoud en doodeng", gaat de oud-medewerker verder. Wendy zou 'zichzelf heel wat' vinden en vond het absoluut niet oké als zomaar elke medewerker of stagiair haar 'gewoon aansprak'. De bron vertelt dat alleen een productieleider haar zou mogen aanspreken. De medewerkers vermeden zoveel mogelijk de kleedkamers. "Omdat we anders niet wisten hoe er deze keer weer gereageerd zou worden."