Moeder Rick Brandsteder doet een boekje open over de verslaving van haar zoon

Entertainment
door Sophie
donderdag, 01 december 2022 om 9:16
rick brandsteder moeder
De moeder van Rick Brandsteder, Yvonne, heeft bevestigt dat haar zoon een verslaving heeft. Tot voor kort was het niet duidelijk voor welke verslaving hij precies opgenomen was in een kliniek, maar moeder bevestigt dat het gaat om een alcoholprobleem.
Rick Brandsteder in een kliniek voor zijn alcoholprobleem
Rick Brandsteder heeft nooit gewild dat zijn probleem uit zou lekken. Maar het werd al snel duidelijk toen hij werd gespot op het vliegveld naar Zuid-Afrika. Nadat hij eerst ontkende, gaf hij later toe dat hij inderdaad op weg was naar een afkickkliniek.
rick brandsteder afkicken 6380b6d36a4fd
De moeder van Rick doet nu een boekje open over de verslaving van haar zoon. "Rick zit daar omdat hij af en toe wat te veel drinkt", vertelt de moeder in een gesprek met Story. "Dat gaat soms heel lang goed, dan drinkt hij niets, maar dan gaat hij weer tot het gaatje." Rick zou daar volgens zijn moeder genoeg van hebben, maar op eigen kracht stoppen lukte hem niet. "Hij heeft zelf contact met die kliniek gezocht. Rick zit daar nu een week en zal er 28 dagen blijven."
Dronken gespot in het openbaar
Een aantal keer werd Rick, in niet al te nuchtere toestand, gespot op het vliegveld. Hij zou voor een vlucht vanaf Malaga, een aantal maanden geleden, geweigerd zijn omdat hij in dronken toestand op het vliegveld stond in de ochtend.
Tijdens de heenvlucht naar Malaga was het ook al raak. Hij zorgde voor een incident door een fles wodka mee aan boord te smokkelen.
We hopen dat het snel beter mag gaan met Rick en dat hij in de kliniek de hulp mag krijgen die hij nodig heeft.