Privé-bron laat weten: 'Rachel Hazes lekte de brief'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 01 december 2022 om 8:49
rachel hazes lekte brief
Mama Rachel Hazes is ontzettend boos op Yvonne Coldeweijer na haar bewering dat ze ruzie zou hebben met haar zoon André Hazes , omdat zij zogenaamd de brief van André naar Sarah zou hebben gelekt. Echter komt het blad Privé met dezelfde informatie.
Rachel Hazes is boos op Yvonne Coldeweijer
Volgens Yvonne zou André Hazes zijn band met mama Rachel definitief hebben verbroken . Dit zou komen doordat zij degene zou zijn die de break-up brief aan Sarah van Soelen heeft uitgelekt naar Yvonne. Volgens Rachel is dit pure onzin en heeft en via een advocaat voor gezorgd dat Yvonne de desbetreffende video offline moest halen.
Rachel heeft de brief naar Yvonne gelekt
In de nieuwste editie van Privé spreken zij met een 'goed ingevoerde bron'. Deze acht het 'waarschijnlijk' dat mama Rachel de brief heeft gelekt. "Zij heeft er belang bij. André is er stuk van dat nu zelfs mensen die hij altijd blindelings heeft vertrouwd informatie over hem naar buiten brengen."
Ook schrijft Privé over de reden die achter 'de daad' van Rachel zou zitten. Waarom zou je je eigen zoon verraden? Daarover zegt Privé het volgende: "De reden van het lekken van de brief zou zijn dat André, zoals Privé in de afgelopen maanden al meerdere keren schreef, opnieuw ontzettend close is met Monique en dat zou Rachel niet trekken."
Het zou er dus alles mee te maken hebben dat André weer samen is met Monique Westenberg . Ook denken ze dat Sarah van Soelen heeft meegeholpen aan het plan. Sarah en mama Rachel waren begin november samen op een première. "Misschien is het plan met die brief hier uitgedacht", zegt de bron in Privé.
De ruzie tussen Rachel en André Hazes
Volgens de bron die het tijdschrift heeft gesproken, zou André inderdaad écht heel boos zijn op Rachel. Hij zou haar geconfronteerd hebben, maar dit liep uit op echte ruzie. "André heeft zijn moeder hiermee geconfronteerd en dit is een enorme ruzie geworden. André heeft zijn belangrijkste spullen gepakt en is vertrokken naar Berkel en Rodenrijs, waar hij door Monique met open armen is ontvangen."
Tevens zouden André en Monique ondertussen weer samenwonen en ook de feestdagen samen doorbrengen. Die nieuwe woning in Wilnis zal dan ook zeer waarschijnlijk weer worden verkocht.