Gaat Yvonne Coldeweijer nu écht te ver?

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 29 november 2022 om 9:45
yvonne coldeweijer marc
Yvonne Coldeweijer plaatste gisteren een oproep waarin ze vraagt aan spionnen in een ziekenhuis om informatie te delen over Marc van der Linden . Hij ligt in het ziekenhuis nadat hij een week geleden een herseninfarct kreeg.
Oproepje naar de spionnen in het VUmc
Yvonne Coldeweijer plaatste gisteren een oproepje voor de spionnen in het VUmc voor informatie over Marc van der Linden die nu in het ziekenhuis ligt naar aanleiding van een herseninfarct. Echter is niet iedereen zo te spreken over de oproep van Yvonne, omdat het natuurlijk verboden is voor personeel om vertrouwelijke informatie te delen uit het ziekenhuis.
Royce de Vries haalt uit naar Yvonne Coldeweijer
Via Twitter laat Royce de Vries blijken dat hij niet blij is met de oproep die de roddelkoningin heeft geplaatst op Instagram. In de reacties onder zijn tweet is ook te lezen dat anderen het een 'walgelijke' oproep vinden.
Ook Marc van de Linden laat weten dat hij het vreselijk vindt dat Yvonne de oproep heeft geplaatst. "Hoe hoerig om aandacht kun je zijn? Yvonne roept het personeel op tot plegen van misdaad. Rapporteer die vrouw.', zegt Marc op Instagram.
Het VUmc zelf heeft ook gereageerd via een tweet:
Yvonne reageert op alle ophef
Yvonne deelt zelf in een aantal Instagram Stories een reactie op alle ophef rondom haar oproep. Ze zou nooit het 'personeel' hebben gevraagd om informatie te delen.
yvonne vumc 1 6385d0d254e63
yvonne vumc 3 6385d10c64985
yvonne vumc 2 6385d10c6071a
yvonne vumc 4 6385d10c5b92a