Veel kritiek op voorgevel Rachel Hazes: 'Waarom heb je ze er constant uithangen?'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 29 augustus 2023 om 9:50
kritiek voorgevel rachel hazes
Er is veel kritiek op de – gigantische – voorgevel van Rachel Hazes. Het gaat om een foto waar ze een jurkje aan heeft en je haar vriendinnen wel héél goed kunt zien. Veel van haar volgers kunnen het niet waarderen!

De voorgevel van Rachel Hazes

Rachel Hazes en haar voorgevel zijn één, of drie het is maar hoe je het bekijkt. Ze draagt dan ook vaak kleding waarin ze haar voorgevel heel graag aan de buitenwereld laat zien. Nietsverhullende jurkjes, topjes, shirts, het maakt allemaal niet uit. Ze zijn al-tijd aanwezig. Waar sommigen hier allang aan gewend zijn, zijn er een aantal mensen die nog geen kennis hebben gemaakt met de voorgevel van Rachel en dat ook heel graag zo houden.

Kritiek op nietsverhullende kleding Rachel Hazes

Rachel Hazes ging samen met een vriendin van haar, Kelly Hereur die bekend is van Echte Meisjes in de Jungle, op vakantie naar Spanje. Als je het niet met je eigen familie kunt vinden
, dan zoek je maar een nieuwe. Kelly plaatste een foto op Instagram samen met Rachel. Haar volgers hebben heel wat te zeggen over de nietsverhullende kleding van Rachel Hazes. Ze kan namelijk op behoorlijk wat kritiek rekenen van de volgers van haar vriendin.
"Waar toch steeds die voorgevel er half uit hebben hangen?",
schrijft een volger. Maar sommigen zijn het hier absoluut niet mee eens en besluiten tegen deze opmerking in te gaan. "Omdat ze het waard zijn! Als iedereen zichzelf wat nietsverhullender zou presenteren ziet de wereld er een stuk vrolijker uit."
Rachel is het eens met de laatste reactie en besluit, zoals gewoonlijk, te reageren. "Amen" , schrijft onze beroepsweduwe bij de reactie.
Zie hieronder de desbetreffende foto: