Lag de breuk tussen Monica Geuze en Robbert Kroese aan de sterren?

Entertainment
door Denise
zondag, 26 februari 2023 om 16:50
robbert en monica
Er waren al lange tijd geruchten dat het niet goed zou gaan in de relatie van Monica Geuze en Robbert Kroese. Onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer kwam met het bericht dat Robbert aandacht zou zoeken van andere vrouwen . Een tijdje geleden vertelde Monica dat het inderdaad uit was met Robbert. Misschien lag de breuk wel aan de sterren?

Het sterrenbeeld van Monica Geuze

Het sterrenbeeld van Monica is een Ram. Een Ram staat er bekend om dat hij energiek, moedig en avontuurlijk is. Nou Monica is zeker avontuurlijk en staat altijd open voor uitdagingen. Ze barst altijd van de energie en komt altijd enthousiast over. De interesse is snel gewekt van een Ram, maar ook als sneeuw voor de zon weer verdwenen. Een Ram vindt het lastig om zich lang ergens op te concentreren. Het is maar goed dat Monica meerdere projecten heeft om zich op te focussen, zo heeft zij lekker veel afwisseling. Ze kunnen een kort lontje hebben, ongeduldig zijn en soms kunnen ze fel reageren. Met een Ram wil je dan ook geen ruzie hebben. We zien dan ook dat Monica vaak de broek aan heeft in haar relaties. Een Ram kan soms impulsief zijn en denkt vaak niet na over wat hij/zij doet.

Het sterrenbeeld van Robbert Kroese

Het sterrenbeeld van Robbert is Schorpioen. Over het sterrenbeeld Schorpioen wordt gezegd dat het het meest intense sterrenbeeld is. Schorpioenen kunnen zich koel voordoen, maar van binnen kan er van alles aan de hand zijn. Ze kunnen heel heel veel emoties, passie en een sterke wil hebben. Ze houden er niet van om van alles met de buitenwereld te delen. Dat zie je wel bij Robbert, aangezien hij zich zo ver mogelijk van social media wil houden. Schorpioenen zijn ontzettend nieuwsgierig en willen graag alles weten van een ander. Wanneer een Schorpioen iets wil doet hij er alles aan om dit voor elkaar te krijgen. Door zijn doorzettingsvermogen is Robbert dan ook een echte zakenman geworden. Schorpioenen kunnen mensen gemakkelijk manipuleren als ze het gevoel hebben iemand voor zich te winnen. Misschien heeft hij veel moeten doen om Monica voor zich te winnen?
Zo te lezen zijn Monica en Robbert dus echt elkaars tegenpolen. In het begin ging dit goed, maar hebben ze er toch voor gekozen om een punt achter hun relatie te zetten.
monicageuze 107844439 278406029916047 6249182058897811444 n 1 63f61167a963a