Leendert blikt terug op zijn B&B Vol Liefde-avontuur: 'Alleendert'

Entertainment
dinsdag, 05 december 2023 om 11:34
ontwerp zonder titel 2023 12 05t105943001
Leendert, een van de deelnemers aan het meest recente seizoen van B&B Vol Liefde, eindigde helaas als vrijgezel. Toch lijkt hij gaandeweg de afleveringen in meer open te staan voor romantiek. Hij merkte zelf ook een zekere verandering op, met name in hoe hij werd gepresenteerd door de programmamakers.

'Alleendert'

In een interview met Veronica Superguide kijkt Leendert terug op zijn deelname aan B&B Vol Liefde . " Ik werd eerst neergezet als de zielige ‘Alleendert’ in de Ardennen en dan eindig je als de casanova van de Lage Landen", begint hij zijn verhaal. "Er zijn altijd dingetjes die je liever niet had gezien. Bijvoorbeeld een uitspraak als ‘ik wil best jouw dingetje proeven, als jij mijn worstje proeft’. Dan word ik in een bepaalde hoek neergezet. Misschien ben ik wel zo, maar dat hoeft niet heel Nederland te weten. "
Hoewel Leendert het er niet altijd mee eens was hoe hij werd neergezet in het programma, praat hij toch vol lof over B&B Vol Liefde . " Ze hebben het knap gedaan. Als je het van te voren ziet, krijg je waarschijnlijk een eindeloze discussie. Ik ben tevreden met hoe het verhaal verteld is. Ik heb gezegd wat ik gezegd heb, dat is de waarheid. "

Herkenning

Tenslotte deelt Leendert mee dat hij zich kon vinden in de andere B&B-eigenaren, ondanks hun verschillende persoonlijkheden. " Je herkent heel veel ongemakkelijke situaties bij de anderen. En daar wordt ook heel veel geknipt en geplakt. Drie maal drie kwartier per dag worden interviews gehouden en daar pakken ze dan maar twee zinnen uit."
De interviews zorgen voor herkenning. "Dat zie je bij de andere ook gebeuren. De ene kan daar beter en makkelijker mee omgaan dan de ander. Voor mij was het allemaal nieuw, maar Debbie ging daar heel goed mee om. "

Ondeugende brief

Leendert ontving zeven vrouwen in zijn B&B in de Belgische Ardennen, onder wie Susanne. Haar onderscheidende kenmerk was een ondeugende brief aan de B&B-eigenaar, die zelfs de normaal zo zelfverzekerde Leendert even in verwarring bracht. Ondanks haar inspanningen slaagde ze er niet in zijn hart te veroveren.
In een openhartig gesprek met Story deelt Susanne haar ervaringen als deelneemster aan B&B Vol Liefde . Ze besefte al snel dat een romantische toekomst met Leendert waarschijnlijk niet op de kaart stond, ondanks haar vroegere interesse in hem. " Leendert leek mij ook echt een leuke vent. In zijn oproepfilmpje zag ik hem met een piano, met honden, in de natuur, hij houdt van kunst en cultuur, heeft het roer omgegooid en is opnieuw begonnen: dit plaatje paste helemaal bij mij. Hij zag er ook niet verkeerd uit en ik dacht: dit zit wel goed. "