Monique Westenberg over André Hazes: 'Meer avonden in Ahoy'

Entertainment
dinsdag, 05 december 2023 om 11:47
ontwerp zonder titel 2023 12 05t113711092
Monique Westenberg vertelt dat André Hazes stiekem toch hoopte op wat extra avonden in Ahoy. "Ik denk wel dat hij de hoop had gehad dat het natuurlijk sneller zou gaan of meer."

Hoopte stiekem op meer

Wat een teleurstelling was het: André Hazes wist vorige maand zijn concertzaal alleen te vullen door tickets op VakantieVeilingen te verkopen . Hoewel dit natuurlijk een spijtige situatie was, bleef de volkszanger voor de camera optimistisch. Maar eerlijk is eerlijk, stiekem hoopte hij wel op meer.
André benadert dit nuchter in zijn realityserie. " Ik heb van tevoren gezegd: of het nou een succes wordt of niet, ik doe liever zoals nu… Want Ahoy is niet uitverkocht… Ik doe er liever maar één, maar op mijn manier, dan dat ik er vier of vijf kan doen, maar weer op de manier waarop anderen dat willen. Dat meen ik echt uit de grond van mijn hart. "
Monique Westenberg onthult dat André stiekem hoopte op meer. " Ik denk wel dat hij de hoop had gehad dat het natuurlijk sneller zou gaan of meer, dat er nog eentje bij zou komen, maar ik vind dat hij er goed mee omgaat. "

Gek geworden

Monique vermoedt dat André vroeger gek zou zijn geworden van de slechte kaartverkoop. " Vroeger had hij er niet mee om kunnen gaan, dan had hij helemaal overspannen geraakt en chagrijnig geworden en gekke dingen gedaan, maar dat heeft hij nu helemaal niet meer. Ik denk dat hij al trots is met alles wat hij nu verkoopt en dat hij blij is dat hij nieuwe kansen krijgt daarin. "
Daarop antwoord André: " Natuurlijk hoop je dat alles meteen goud wordt of meteen uitverkocht, dat is je ego wat praat, maar als ik echt vanuit mijn hart praat ben ik blij dat ik eindelijk mijn eigen gevoel volg. "

Doet hem niets

André beweert dat het hem allemaal onverschillig laat. " Kijk, de single gaat niet goed. Ik word nu wel gedraaid op radio, nou, dat is me nog nooit in m’n leven gebeurd, en alle andere mensen die zeggen: ‘Het gaat niet goed of het is niet wat de mensen ervan verwachten.’ Oprecht: het interesseert me geen reet, want ik doe voor het eerst zelf wat ik leuk vind. "
Monique vervolgt: " Ik begrijp niet zo goed dat er wordt gezegd: hij heeft geen hit, want wat is een hit? Er wordt ook wel een beetje geboycot lijkt wel en mensen zijn al heel snel negatief. Het is ook wel denk ik omdat ze niet zo gewend zijn aan dat hij dit soort muziek maakt. "

POPULAIR NIEUWS