Leendert uit B&B Vol Liefde deelt heugelijk nieuws: 'Goede hoop'

Entertainment
donderdag, 30 november 2023 om 11:20
ontwerp zonder titel 2023 11 30t102921641
Het geliefde televisieprogramma B&B Vol Liefde is al enige tijd niet meer op de buis. Leendert vond de liefde van zijn leven helaas niet, maar enkele maanden later weet hij toch heugelijk nieuws naar buiten te brengen: er is een vrouw in zijn leven!

Mogelijke liefde

Nu de commotie rondom het liefdesprogramma is afgezwakt, blikt de eigenaar van de B&B, in een interview met Veronica Superguide, terug op zijn deelname aan B&B Vol Liefde . Hij deelt: " Het gaat uitstekend met mij. Ik ben gezond en vind alle belangstelling best wel leuk, maar moet eerlijk zijn: ik vind het fijn dat het nu wat rustiger wordt. "
In het interview onthult Leendert enkele details over zijn actuele romantische situatie. Ondanks dat hij momenteel nog vrijgezel is, bestaat de mogelijkheid dat dit binnenkort verandert. "Er is nog steeds goede hoop. Ik heb hele leuke ontmoetingen gehad en hopelijk komt daar wat uit ", laat Leendert weten.
Vooral één vrouw heeft zijn aandacht getrokken. Leendert deelt: " Ik ben nog niet helemaal zeker dat dat de juiste is. Ik ben nog een beetje de beslissing aan het uitstellen. Ik heb mij stiekem voorgenomen om dat pas eind december te beslissen, als zij natuurlijk ook wil. " De specifieke vrouw blijkt alleen geen deelneemster te zijn geweest aan B&B Vol Liefde . Ze heeft Leendert leren kennen als kijker van het programma.

Zeven vrouwen

Leendert ontving zeven vrouwen in zijn B&B in de Ardennen. Één van die vrouwen was Susanne. Zij wist zich vooral te onderscheiden door een nogal ondeugende brief aan de B&B-eigenaar te schrijven, wat zelfs de verlangende Leendert even in verwarring bracht. Ondanks haar inspanningen slaagde ze er niet in zijn hart te veroveren.
In een openhartig gesprek met Story deelt Susanne haar ervaringen als deelneemster aan B&B Vol Liefde . Ze besefte al snel dat een romantische toekomst met Leendert waarschijnlijk niet op de kaart stond, ondanks haar vroegere interesse in hem. " Leendert leek mij ook echt een leuke vent. In zijn oproepfilmpje zag ik hem met een piano, met honden, in de natuur, hij houdt van kunst en cultuur, heeft het roer omgegooid en is opnieuw begonnen: dit plaatje paste helemaal bij mij. Hij zag er ook niet verkeerd uit en ik dacht: dit zit wel goed. "