Marco Borsato beetje te hardhandig? Leontine in het gips

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 09 juni 2023 om 13:14
marco borsato leontine gips
Op Instagram deelt Leontine een video van haarzelf waarin ze een kookboek laat zien. Buiten het kookboek, is op deze video ook te zien dat Leontine gips om haar pols heeft. Is Marco een beetje te hardhandig geweest?

Marco en Leontine Borsato betrapt

Story-fotograaf Edwin Smulders legde eerder deze week vast dat Marco Borsato weer welkom was bij Leontine. De foto's werden gepubliceerd en hierop is te zien dat de auto van Marco op de oprit geparkeerd staat en dat hij samen met hun dochter Jada de woning binnen gaat. Zal het dan toch goed komen tussen Marco en Leontine?

Pols gebroken

In de video die Leontine plaatste op Instagram is te zien dat ze een pakketje openmaakte die ze gekregen heeft van Romy Monteiro. Toch valt ons – en vele anderen – iets heel anders op. De arm van Leontine zit namelijk in het gips, de vraag is hoe? "Oja, dit even terzijde, maar ik heb mijn pols gebroken"
, vertelt Leontine hierover. Maar hoe ze haar pols gebroken heeft, vertelt ze niet. Komt dit omdat het verhaal misschien te gênant is om te vertellen? De beentjes gespreid voor Marco en ging het er vervolgens iets te hard aan toe? We zullen het nooit weten.
leontine borsato pols gebroken