Leontine Borsato weer gezwicht voor haar ex John Huiberts?

Entertainment
door Denise
woensdag, 14 juni 2023 om 10:12
ontwerp zonder titel 2023 06 14t094815055
Eerder werd er vermoed dat Marco Borsato en Leontine Borsato weer samen zijn, maar Leontine zou het juist gezellig hebben met haar ex John Huiberts. Zo is ze bij de woonplaats van John gespot volgens Yvonne Coldeweijer, Waalwijk. En er is meer. "Ze schijnen samen op vakantie te zijn."

Marco Borsato en Leontine Borsato

Marco werd steeds gespot bij de woning van Leontine. Het vermoeden was er dat het koppeltje weer samen was , maar hier blijkt niks van waar te zijn volgens onze roddelkoningin Yvonne. Op haar Instagram deelt zij hoe de vork in de steel zit. "Hij komt daar gewoon langs voor de kids. Story denkt dat er weer een vonk is overgeslagen. Daar geloof ik helemaal niets van."

Op vakantie met je ex

Maar Leontine zou het wel weer gezellig hebben met haar ex John. Kennelijk is zij alles vergeten wat hij ooit over haar zei
, aangezien hij nou niet echt lovende woorden over had voor Leontine. Ze is volgens Evert Santegoeds gezien met John op Ibiza een paar dagen geleden. In zijn podcast Strikt Privé vertelt hij hierover. "Eerst leek die relatie na een maand of drie weer voorbij, en na weer drie, vier maanden zijn ze elkaar toch weer aan het opzoeken. En samen weer op reis. Dat geeft toch wel hoop voor de toekomst."

Leontine Borsato terug bij haar ex John Huiberts?

En dit hele verhaal zou zomaar eens kunnen kloppen volgens Yvonne. Zo deelt ze op haar Story op Instagram :, "Ik hoorde namelijk vorige week dat Leontine weer in Waalwijk is gespot. John had het een paar maanden geleden uitgemaakt met Leontine, omdat zij nogal een luie meid is die weinig onderneemt en dat past niet helemaal bij zijn levensstijl." Waarschijnlijk heeft hij geaccepteerd dat Leontine nou eenmaal gewoon een beetje lui is. "Ze schijnen in ieder geval samen op vakantie te zijn."
b79fd229 0456 432e 8844 18ec43677cba e1686730316698
Beeld: Instagram @lifeofyvonne