Peter Gillis betrapte zoon Mark met schoonmaakster in de caravan

Entertainment
door Tika
dinsdag, 13 juni 2023 om 17:04
peter gillis betrapte zoon mark met schoonmaakster in de caravan
Mark, de tweede zoon van Peter Gillis, was lekker aan het rampetampen in een vakantiewoning op het park met de schoonmaakster. Ze dachten het even stiekem te kunnen doen, totdat Peter ze betrapte.

Masseuse had geen zin

Dat Peter van de dames houdt, is inmiddels geen geheim meer. Daarom ook niet vreemd dat zoon Mark zijn liefde ook niet onder stoelen en banken steekt. Eerder gingen er geruchten rond dat hij een relatie zou hebben, maar Parkie Markie is al enige tijd vrijgezel. In het vorige seizoen van Massa is Kassa , zagen we hem zijn charmes gebruiken om de masseuse het hof te maken. Dat zat niet mee, maar gelukkig wilde de schoonmaakster graag mee in zijn fratsen.

Peter Gillis betrapt zoon op de daad

De twee hadden het wel erg gezellig in een caravan op één van de parken van Peter. Blijkbaar stond die op een gegeven moment zo heen en weer te schudden dat Peter even een kijkje nam. Niet wetende dat hij zijn zoon en de schoonmaakster zou betrappen op de daad, stormde hij naar binnen.

Band versterkt

“We waren net ergens mee bezig toen jij plotseling binnenkwam", vertelde Mark. Het lijkt erop dat deze ongemakkelijke situatie voor een sterkere band zorgde. De twee kunnen er nu dan ook hard om lachen.