Leontine Borsato biedt haar luxe villa te huur aan

Entertainment
door Indy
donderdag, 28 september 2023 om 20:35
template schuine foto 9
Bekendeburen maakte afgelopen weekend bekend dat Leontine Borsato een nieuw huis heeft gekocht in Huizen. De twee onder een kapvilla waar zij nu nog woont, heeft Leontine te huur gezet.

Binnenkijken in de villa van Leontine Borsato

De villa van Leontine heeft een woonoppervlakte van 2o3 vierkante meter. De zes kamers zijn verdeeld over drie woonlagen en een zolder. In de luxe open keuken, die voorzien is van alle benodigde inbouwapparatuur, kun je naar hartenlust koken voor de gasten. Die kunnen verblijven in de guesthouse met twee slaapkamers en een badkamer. De achtertuin is 525 vierkante meter groot en ligt op het zuidwesten.
Aan dit optrekje zit een forse huurprijs verbonden. De maandelijkse huur bedraagt 3950 euro en daar bovenop dient de huurder een eenmalige waarborgsom te betalen van 7900 euro. Het gaat om een tijdelijke huurperiode van 1 november 2023 tot en met augustus 2025.

Nieuw landhuis

Leontine gaat zelf intrek nemen in een landhuis . De woonoppervlakte bedraagt 142 vierkante meter. De woning heeft vijf kamers, verdeeld over drie woonlagen plus een kelder. Koken kan Leontine in de half open keuken. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer heeft grote raampartijen, waardoor er veel lichtinval in de kamer is. De openslaande deuren brengen je naar de 132 vierkante meter grote achtertuin. Op de oprijlaan is plek voor meerdere auto's. Bekijk de foto's van het prachtige landhuis via de site van Bekendeburen .
De vraagprijs voor de woning was bijna 1,2 miljoen euro, maar het is Leontine gelukt om nog 120.000 euro van de vraagprijs af te krijgen. Ze kocht het landhuis voor een bedrag van 1.075.000 euro. Op het landhuis heeft ze een hypotheek laten vestigen van 400.000 euro, dat zou, betekenen dat ze maar liefst 675.000 euro aan eigen geld heeft ingelegd.
Leontine kan nu officieel een nieuw leven voor zichzelf op gaan bouwen na de scheiding met Marco Borsato .