Monique Westenberg onder vuur door uithaal van Sarah van Soelen

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 29 september 2023 om 9:38
sarah van soelen monique westenberg
Dat Sarah van Soelen en Monique Westenberg geen beste vriendinnen zijn, is niks nieuws. Ze lijken weinig met elkaar te maken willen hebben. Toch maakt Sarah graag gebruik van de situatie om uit te halen naar Monique.

Hans Klok haalt uit

Hans Klok heeft een biografie geschreven waarin hij uithaalt naar verschillende bekende Nederlanders. Monique Westenberg en Sarah van Soelen kwamen ook in zijn verhaal voor.
Hij heeft voornamelijk kritiek op het uiterlijk van de twee, fan van plastische chirurgie is hij in ieder geval niet. "Het zijn net halve travestieten. Zoveel make-up. En allemaal van die opblaaslippen." De illusionist vraagt zich voornamelijk af wat de beweegredenen zijn van de dames om dit aan zichzelf te doen. "Zijn ze niet gelukkig met zichzelf" , vraagt hij zich af.

Sarah van Soelen sneert naar Monique Westenberg

Het maakt Sarah allemaal niet zoveel uit wat Hans van haar vindt. Ze ligt er absoluut niet wakker van. Toch neemt ze haar tijd voor de camera nog wel even als mogelijkheid om uit te halen naar de huidige vriendin van haar ex André Hazes , Monique Westenberg. "Ik denk sowieso niet dat je mij hoeft te vergelijken met de andere exen van André... Ik zit niet in die leeftijdscategorie" , vertelt ze voor de camera aan Shownieuws . Ze heeft het over meerdere exen en daarbij lijkt ze ook Bridget Maasland
even mee te nemen, een andere iets oudere ex van André.
Hans Klok heeft uiteindelijk wel laten weten dat hij Sarah een hele leuke meid vindt en dat je zijn opmerkingen met een korreltje zout moet nemen.