Leontine Ruiters wil een carrière als influencer: 'Word ik gelukkig van'

Entertainment
vrijdag, 26 januari 2024 om 14:15
ontwerp zonder titel 2024 01 26t133019877
Leontine Ruiters is het nieuwe jaar begonnen met een frisse start. Onlangs is ze weer vrijgezel geworden en heeft ze haar intrek genomen in haar nieuwe woning in Huizen. Maar hoe staat het eigenlijk met haar professionele bezigheden? "Ik werk als influencer en ben aan het nadenken over leuke dingen."

Wat doet Leontine met haar dagen?

Na haar breuk met Marco Borsato vond Leontine Ruiters nieuw liefdesgeluk bij multimiljonair John Huiberts. Helaas is ook die relatie inmiddels voorbij. Volgens Yvonne Coldeweijer vond John Leontine 'lui' omdat ze elke dag tot 13:00 uur zou uitslapen.
Leontine heeft momenteel geen behoefte aan een nieuwe man in haar leven. "Ik ben lekker alleen. Dat is ook goed", vertelt ze in weekblad Weekend . Maar wat doet Leontine nu met haar dagen? " Ik werk voor de Vriendenloterij en als influencer, op sociale media. Daarnaast ben ik aan het nadenken over leuke dingen. "
Heeft ze verder nog dingen die ze graag wil gaan doen? " Presenteren is niet iets waar ik heel gelukkig van word. Wel van acteren, dus wie weet weer een keer een mooie rol ", aldus Leontine.Jada is van mening dat Leontine ernstig ondergewaardeerd wordt. " Ik zie het je wel doen mam ", valt ze haar moeder bij. " Ik vind mama echt ondergewaardeerd in de theaterwereld. Zij zou op het toneel echt mensen kunnen verbazen. "

Nieuw landhuis

Dit prachtige landhuis , waarvan Bekendeburen
meldt dat Leontine het heeft verworven voor 1.075.000 euro, biedt een weelderige woonoppervlakte van 142 vierkante meter. Bovendien heeft ze er een hypotheek van 400.000 euro op gevestigd. Momenteel is ze druk bezig met de verbouwing van het landhuis.
Met in totaal vijf kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers, verspreid over drie woonlagen en een kelder, biedt het de perfecte combinatie van stijl en comfort. De halfopen keuken, uitgerust met diverse inbouwapparatuur, biedt Leontine een smaakvolle ruimte om culinaire hoogstandjes te bereiden.
De woonkamer wordt verlicht door grote raampartijen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten, en met openslaande deuren die toegang geven tot de achtertuin van 132 vierkante meter, gelegen op het noordwesten, wordt een naadloze overgang tussen binnen en buiten gecreëerd. Daarnaast beschikt het pand over een vrijstaande garage, geschikt voor één auto.
Met een oprijlaan die plaats biedt aan meerdere auto’s, omringd door natuur, biedt deze woning Leontine Borsato de ideale omgeving om een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen.