Dit is de nieuwe vriend van Jada Borsato

Entertainment
vrijdag, 26 januari 2024 om 12:24
ontwerp zonder titel 2024 01 26t110226095
Er gingen al een tijdje de geruchten rond dat de relatie van Jada Borsato en Roeland Beelen, voorbij zou zijn. Juicechannel heeft ondervonden dat Jada verder is gegaan, met haar leven en in een nieuwe relatie zit.

Jada Borsato en Roeland Beelen uit elkaar

Jada Borsato en haar vriend Roeland Beelen zijn al bij elkaar sinds zij twaalf jaar oud was. Roeland deed in 2012 mee aan The Voice Kids , waar hij deel uit maakte van het team van Marco Borsato. Hier zouden Jada en Roeland elkaar ook hebben leren kennen. “De twee hebben elkaar waarschijnlijk in de RTL4-studio of bij de zanger thuis ontmoet”, liet het AD destijds weten.
De twee zouden nu inmiddels negen jaar een relatie hebben met elkaar en ze hebben, in de acht jaar daarvoor, nog nooit een jubileum aan zich voorbij laten gaan. Ze zetten elkaar ieder jaar weer eventjes in het zonnetje.
Het begon er steeds meer op te lijken dat de relatie van Jada en Roeland voorbij is. Juicechannel had opgemerkt dat Jada al een hele tijd geen foto meer heeft geplaatst van haar en Roeland. De laatste post van hun twee samen was in oktober, precies een jaar geleden, tijdens hun 8-jarig jubileum. Dit jaar hebben ze alle twee er niet bij stil gestaan.
Jada heeft ook de Instagram-naam van Roeland verwijderd uit haar Instagram-bio. Maar Jada haar Instagram-naam staat nog wel in de bio van Roeland. Roeland is alleen wel een tijdje niet meer actief geweest op Instagram, waarschijnlijk heeft hij zich er niet mee bezig gehouden en heeft hij niet de moeite genomen om Jada uit zijn Instagram-bio te verwijderen.

Nieuwe vriend Jada Borsato

Juicechannel heeft ondervonden dat Jada Borsato verder is gegaan met haar leven. Ze zou inmiddels een nieuwe relatie hebben. Tijdens ADE is Jada zoenend met de best betreffende jongen gespot. Hij zou onlangs ook nog meegegaan zijn, naar een première. En als kers op de taart waren ze ook nog samen, naar De Vrienden Van Amstel gegaan.
Het lijkt er dus op dat de relatie definitief voorbij is.
afbeelding van whatsapp op 2024 01 26 om 103402 e0d4470d e1706268278391