Leroy reageert na kritiek op Maxime Meiland: 'Uitleg?'

Entertainment
vrijdag, 15 december 2023 om 11:01
ontwerp zonder titel 2023 12 15t102606831
Maxime Meiland en Leroy Molkenboer deelden deze week een charmante foto op Instagram, maar helaas werd de afbeelding niet gewaardeerd door een van hun volgers. Een volger deelt een reactie dat een reactie uitlokt bij Leroy.

Ruzie in de reacties

Een volger van het stel haalt flink uit naar Maxime Meiland en reageert onder de foto: " Heel eng meisje die Maxime. " Leroy laat de opmerking niet zomaar aan zich voorbijgaan en reageert op de opmerking van de volger: "Uitleg?" Verschillende mensen reageren op de opmerking van Leroy en weerleggen zijn standpunt. Een persoon schrijft bijvoorbeeld: " Niet op letten joh! Zeker niet op ingaan bij iemand die zelf te eng is om profielfoto te hebben. " Iemand anders schrijft: " Hoe minder reactie, hoe minder plezier die persoon van zijn antwoord heeft. "
" Wat een onzin. Jaloerse droeftoeter. " Een andere volger reageert: " Kijk zelf eens in de spiegel, je kent Maxime niet eens. "

Leugenaar

Ook worden er veel reacties geplaatst over de zaak van Maxime dat ze een man beschuldigd van verkrachting. De man heeft hier, ook zijn verhaal over gedeeld . Zo schrijft iemand onder de post: " Hoe lieg je over verkrachting? Door mensen als jij worden meiden die echt verkracht worden niet serieus genomen.
" Een andere volger vindt dat Maxime een leugenaar is. " Het is zover je bent door de mand gevallen met je nepverhaal. Je moet je doodschamen, dit heeft later effect op je kinderen die zich nu ongewild al als diva gedragen. Ben jij een moeder met je leugens en bedrog. "

Kort geding

Peter Schouten heeft de familie Meiland een e-mail gestuurd waarin staat dat het kort geding doorgaat, tenzij Maxime Meiland akkoord gaat met een bemiddelingstraject. Peter en zijn cliënt achten de kans op een positieve uitkomst echter klein. Schrijver Jan Dijkgraaf laat namens de familie het volgende weten aan RTL Boulevard: “ Laat hem (Peter Schouten, red.) maar lekker z’n gang gaan. Wij houden ons aan de afspraken, we zouden deze week reageren.