Sem van Dijk gaat al maanden vreemd: 'Niet de eerste keer'

Entertainment
door Indy
vrijdag, 15 december 2023 om 9:30
sem van dijk gaat vreemd
Sem van Dijk, de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé, zou volgens geruchten al meerdere maanden vreemdgaan. Sem en zijn vriendin Charissa hebben elkaar zelfs ontvolgd op Instagram. Wat is hier aan de hand?

Vreemdgaan

Juicekanaal RealityFBI komt met het nieuws dat Sem vreemd zou gaan. Volgens een bron heeft Sem al maanden contact met een meid via Snapchat en heeft hij zelfs met haar afgesproken. Kleine side note : Sem zat op het moment van de date nog in een relatie met Charissa
En daar blijft het niet bij. De zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé zou al maanden vreemdgaan op zijn vriendin. "Na het afspreken zou hij het die avond uitmaken, maar dat is natuurlijk nooit gebeurd. Toen heeft ze hem verwijderd en een week geleden zei hij dat hij het uitgemaakt had.”

Ontvolgd

RealityFBI
laat zien dat Sem en Charissa elkaar zelfs hebben ontvolgd op Instagram. Volgens het juicekanaal kan dat maar een ding betekenen: de twee hebben een punt achter de relatie gezet. "Ze volgen elkaar sinds vandaag niet meer, wat weinig goeds kan betekenen.”
Maar dan gebeurt er iets opvallends. Kort na de berichtgeving van RealityFBI
volgen Sem en Charissa elkaar weer. Ze staan zelf niet open om te reageren op de situatie.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat er geruchten rondgaan dat Sem vreemdgaat. Vorig jaar deelde Juicechannel een foto op Instagram waarop te zien was dat hij met een meid in een hotel in Den Haag was. "Via via zijn wij erachter gekomen wie dit meisje is en hebben bronnen rondom haar ons het een en ander verteld” , schreef het kanaal destijds.
Sem zou meerdere keren met de dame hebben afgesproken. "Totdat dit meisje erachter kwam dat hij een relatie heeft met zijn huidige vriendin.”