Lesley Versprille is verliefd op deze Ex on the Beach-collega

Entertainment
door Sophie
woensdag, 04 januari 2023 om 9:23
lesley versprillen ex on the beach
Lesley Versprille is geen dame van relaties. Liever iemand die ze op z'n tijd kan bellen voor een goede beurt, maar daar blijft het wel bij. Het vrijgezellenleven zou haar prima bevallen. Toch geeft ze nu toe wel verliefd te zijn! Het is iemand die ook meedeed aan Ex on the Beach: Double Dutch .
Lesley Versprille is verliefd
Lesley zit samen met haar beste vrienden, en Ex on the Beach-collega, Shirley in de auto om een video te maken met YouTuber Nick Eshuis. Ze verklapt tijdens hun gesprek dat ze toch wel verliefd is. Maar om wie gaat het dan? De naam "begint met een I eindigt op een Y", vertelt ze.
Ex on the Beach-collega Ivory
Al snel viel het kwartje en werd de naam geraden. Het ging om niemand minder dan Ivory, iemand die we kennen van het laatste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch.
Ivory zat zeker niet stil tijdens zijn deelname. Hij kwam als ex van Romée binnen, maar deelde het bed met Lynn en Stevie. Maar de grote vraag is natuurlijk: is Ivory ook verliefd op Lesley?
"Ik ben echt blind, dus ik vind echt alles leuk aan hen" , vertelt Lesley over Ivory. YouTuber Nick vindt Ivory en Lesley echter helemaal niet bij elkaar passen. "Jij moet echt een man-man hebben, dat is hij niet", vertelt hij erover. Beste vriendin Shirley sluit zich aan bij de uitspraak van Nick.