Staat er Marco Borsato een comeback en een eigen programma te wachten?

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 03 januari 2023 om 16:01
comeback marco borsato
De paragnosten zijn druk aan het speculeren over wat het nieuwe jaar in petto heeft voor verschillende bekende Nederlanders. Nu is het de beurt aan Sonja Dover die haar voorspellingen over onder andere Marco Borsato heeft opgeschreven in het blad ParaVisie.
De 'krachtige' terugkeer van Marco Borsato
Paragnost Sonja Dover heeft verschillende voorspellingen gedaan over Marco Borsato. Zo heeft ze laten weten dat er voor Marco nog geen nieuwe liefde inzit, maar dat hij op het gebied van werk 'krachtig' zal terugkeren. Ook zou Marco kunnen rekenen op een eigen 'showprogramma' en zou zijn nieuwe cd heel goed aanslaan.
Ook vertelt ze dat Glennis Grace een comeback zou maken met prachtige nieuwe liedjes. Terwijl Liesbeth juist zei dat het over zou zijn met Glennis Grace.
Andere voorspellingen over bekende Nederlanders
Er zijn nog verschillende BN'ers waar Sonja wat over te voorspellen heeft. Ali B zou niet terugkeren in de spotlights en hij zou volgens Sonja niet in Nederland blijven wonen.
Verder ziet ze dit jaar muzikaal succes voor Anouk en dat ze op televisie opnieuw zou gaan jureren. Nederland zou het middelmatig gaan doen op het Eurovisie Songfestival. Dion Cooper en Mia Nicolai zouden door Europa goed ontvangen worden, maar toch in de middenmoot eindigen.