Wederom een groot schandaal voor Glennis Grace?: 'Het is over'

Entertainment
door Sophie
maandag, 02 januari 2023 om 10:50
nieuw schandaal glennis grace 2023
Glennis Grace was in 2022 regelmatig het onderwerp van gesprek. Je kunt dus wel stellen dat het niet haar beste jaar was, toch zou 2023 voor haar niet veel beter worden.
Liesbeth over Glennis Grace: 'Het is over'
Het beroemde medium Liesbeth van Dijk deed een uitspraak over Glennis Grace in 2023, maar het voorspelt niet veel goeds.
"Glennis Grace... Ik voel echt dat er heel weinig gebeurt. Het is een beetje over. Helaas. Sommige mensen worden dingen vergeven, maar bij haar niet", vertelt Liesbeth in Shownieuws. "Er hangt iets om haar heen, waardoor mensen haar niet kunnen vergeven, dus haar carrière is een beetje over. Sisters of Soul, ik zie het niet. Ze gaat ook naar achteren."
glennis grace vermogen 6361139946df3 1
Nederland moet Glennis Grace wél vergeven
Evert Santegoeds vindt dat medium Liesbeth wel héél negatief is. Hij is van mening van Nederland Glennis Grace wél moet vergeven. "Glennis heeft haar straf gehoord en gaat dat dezer dagen uitvoeren en daar krijgen we al dan niet wat van mee. Dan geeft ze nog één interview en dan moeten we er met z'n allen toch maar een streep onder zetten lijkt mij", zegt Evert bij Shownieuws. "Glennis is natuurlijk een enorm talent en ook al kan ik de hits van haar niet allemaal op een rij noemen... Als ik haar zie optreden op feesten en partijen, die stem heeft ze nog steeds."