Medium Liesbeth doet bizarre voorspelling over het liefdesleven van André Hazes

Entertainment
door Sophie
maandag, 02 januari 2023 om 11:20
andre hazes voorspellingen
Medium Liesbeth van Dijk heeft uitspraken gedaan over meerdere BN'ers en wat 2023 voor hen in petto heeft. Ze deed ook een voorspelling voor André Hazes , over hem als persoon, maar ook over zijn liefdesleven .
Medium Liesbeth van Dijk doet voorspellingen over BN'ers
Liesbeth van Dijk doet in Shownieuws voorspellingen over een aantal bekende Nederlanders. Zo deed ze al uitspraak over Glennis Grace die niet vergeven gaat worden door Nederland en over Mart Hoogkamer met zijn stemproblemen. "Stemproblemen, ja ik voel het al. Dat heeft ook te maken met veel stress op zijn stem. Hij forceert het iets teveel. Dit is iemand die heel ver kan komen, maar hij heeft rust nodig."
'André zal altijd zijn vrijheid nodig hebben.'
Natuurlijk komt ook André Hazes aan de beurt als Liesbeth voorspellingen doet. Ze zegt over zijn liefdesleven, met Monique Westenberg , het volgende: "Dat met Monique zal nooit een vaste relatie blijven. Hij zal altijd zijn vrijheid nodig hebben."
Ook heeft ze het nog even over zijn 'wilde tijden'. "En ik hoop dat hij inzicht gaat krijgen dat het allemaal niets toevoegt, drank en drugs. Ik hoop dat hij sterk blijft, want het sluipt er weer in. Het blijft een onrustig mens vanbinnen."
Wij zijn benieuwd of medium Liesbeth dit jaar wel gelijk heeft, voor afgelopen jaar voorspelde ze namelijk de comeback van André. Hij zou terug komen met rustige muziek. Dat is niet gebeurd, dus we zijn benieuwd of ze dit jaar wél gelijk heeft.