De volledige relatie tijdlijn van André Hazes

BN'ers
door Sophie
donderdag, 29 december 2022 om 8:50
relatietijdlijn andre hazes
We kunnen 2022 natuurlijk niet afsluiten zonder een laatste update over misschien wel de meest besproken BN'er van het afgelopen jaar. Misschien zijn we wel een beetje Hazes-moe, maar we updaten je graag nog even voor de laatste keer.
We doet dit natuurlijk met een waardige 'Hazes-special', we gaan namelijk het veelbesproken liefdesleven van André Hazes bespreken. Met wie was hij, wanneer, hoelang? Alles voor jou op een rijtje!
Augustus 2014: André en Monique krijgen een relatie
Op 27 augustus 2014 deelde André voor het allereerst een foto van zijn grote liefde Monique Westenberg op social media. Op dat moment was André 20 jaar en zijn vriendin Monique was 16 jaar ouder, 36 jaar dus.
April 2016: Baby on the way!
Het koppel is al twee jaar ontzettend gelukkig samen en ze kondigen in april 2016 aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Het kindje zou in oktober worden verwacht.
Oktober 2016: Dré is geboren
Op 25 oktober 2016 deelt Monique via Instagram dat hun eerste kindje is geboren genaamd: Andreas Martinus Hazes. "Ik had me tijdens deze uren geen betere steun kunnen wensen dan mijn eigen man", schrijft ze bij de foto.
Oktober 2017: Trouble in paradise
Het is een jaar na de geboorte van Dré en de eerste berichten over de relatiecrisis van André en Monique komen naar buiten. De concertreeks van André in Ahoy kwam wel heel dichtbij en ineens sliep hij niet meer thuis. André deelde later wat over de situatie: "Monique had me zelfs uit huis gegooid. Ik had het punt bereikt waarop ik dacht: prima."
April 2018: André en Monique voor het eerst écht uit elkaar
In 2018 maken André en Monique bekend dat ze écht uit elkaar zijn. Het drukke artiestenleven van André zou hier volgens Monique de reden van zijn. "Veel spanning, weinig thuis, weinig tijd voor het gezin. Zijn agenda is ontzettend volgepropt en hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin", vertelt Monique.
Mei 2018: 'Oh nee toch niet', we zijn weer samen
De daadwerkelijke knipperlicht relatie van André en Monique begon al in 2018. Een maand na hun publiekelijke break-up waren ze ineens weer samen. Monique deelde een foto met haar gezin, met daarbij dus André. Onder de foto schreef ze de volgende tekst: "Sometimes, two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together."
November 2019: Doei Monique, Hey Bridget Maasland !
Van dat 'falling back together' was in november 2019 niet zoveel meer over. Alles leek tot dat moment heel goed te gaan tussen André en Monique, maar in november 2019 stuurt André een appje naar Monique waarin hij vertelt dat hij gevoelens heeft voor een andere vrouw.
Monique vertelt op Instagram precies hoe de situatie is elkaar zit, ze laat maar weinig aan de verbeelding over: "Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens heeft voor een andere vrouw, met wie hij al een tijdje contact heeft. Wie dit is, maakt het alleen maar pijnlijker."
Om wie gaat dit nou? Het is niemand minder dat Bridget Maasland. Waarom is dit nou zo pijnlijk? André ging in zijn relatie met Monique al eens vreemd en dit was met niemand minder dan: precies, Bridget! Het schijnt zelfs dat André haar tijdens kerst 2019 ten huwelijk heeft gevraagd en dat zij hierop 'ja' heeft gezegd.
Februari 2020: Ennnn.. Weer terug naar Monique!
De relatie met Bridget bleek toch allemaal niet zo leuk als gedacht, dus kondigt het koppel na drie maanden alweer aan dat ze uit elkaar gaan. Volgens hen was dit door de druk die op de relatie was komen te liggen. Deze romance was van korte duur .
Monique, de vergevingsgezinde vrouw die ze is, nam André natuurlijk met alle liefde weer terug. Dus in dezelfde maand dat André en Bridget uit elkaar gaan, zijn André en Monique weer bij elkaar.
December 2020: Monique, trouw met me!
12-12 is een datum waar je vast al vaker van gehoord hebt als je deze Hazes-soap een beetje volgt. André vroeg Monique namelijk op 12-12-2020 ten huwelijk en natuurlijk was haar antwoord volmondig 'JA!'.
Maart 2021: Doei verloving, doei Monique
Het leek nu écht officieel, de twee zijn verloofd, dit is het eindstation. Helaas niet, de Hazes-trein besloot het namelijk weer een halte verder op te zoeken. Op 10 maart 2021 werd bekend dat het - dit keer écht - uit is tussen André en Monique.
April 2021: Hey Sarah van Soelen !
De verloving is ongeveer een maand verbroken en André kondigt zijn volgende liefje alweer aan. Dit keer zou het gaan om influencer Sarah van Soelen . André geeft aan heel lief te worden opgevangen bij haar thuis.
Oktober 2021: Doei Sarah van Soelen!
Wat waren het een heerlijke paar maanden. Samen op vakantie, samen een huisje kopen, liefde van mijn leven hier en liefde van mijn leven daar. Toch besloten André en Sarah in oktober 2021 'een pauze te nemen'.
December 2021: Hey Anne Rose Zonneveld!
Die pauze lijkt eerder op een gigantisch lange vakantie, want André en Sarah stoppen maar niet met het nemen van hun pauze. De pauze is uiteindelijk toch definitief omdat André Hazes een relatie krijgt met zijn jeugdvriendin Anne Rose Zonneveld. André wil óók met haar weer samenwonen, maar zo ver komt het nog niet.
Januari 2022: Doei Anne Rose Zonneveld!
Het was een gezellige maand, het is bijna alsof André iemand nodig had om mee te nemen naar het kerstdiner. In januari gingen André en Anne Rose weer uit elkaar.
Maart 2022: Hey stiekeme Monique Westenberg
Na de breuk van André en Anne Rose, zoekt André weer steun bij zijn vertrouwde ex. Het lijkt erop dat Monique namelijk weer in beeld is. Monique deelt op haar Instagram een foto van hun zoontje Dré, maar op de achtergrond zag je André op de bank liggen.
April 2022: Samen op vakantie
Het lijkt erop dat het nu toch écht officieel is, André en Monique zijn weer samen! Dit komt omdat Monique een foto deelde, waarin ze aangeeft dat het gezin met z'n drietjes op vakantie gaat. Dit om tijd met elkaar door te brengen.
Augustus 2022: Ssst: Hey Sarah 2.0
Monique toch niet? André heeft namelijk een nieuwe dame ontmoet, maar dit is nog niet naar buiten gekomen. Hij heeft stiekem een relatie met Sarah Salah, oftewel Sarah 2.0.
Oktober 2022: Schreeuw het van de daken: Hey Sarah 2.0
Er komt officieel naar buiten dat André een relatie heeft met Sarah 2.0 . Ze zouden het heel erg leuk hebben samen, maar dit is van korte duur. Na de première van de documentaire van André Hazes, gaan de twee uit elkaar. Later vertelde Sarah 2.0 alles over de breuk .
Wat nu?
Maar wat is dan nu de stand van zaken? Met wie is André nu? Is hij weer samen met Monique of heeft hij haar weer ingeruild voor een jongere meid?
Het ziet ernaar uit dat André en Monique weer samen zijn , maar heel eerlijk: dit kan ook zo weer veranderen.