Nielson reageert op overspel: 'Problemen oplossen in ons huwelijk'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 28 december 2022 om 15:38
nielson reageert op overspel 1
Nielson kwam een week geleden in het nieuws nadat hij exposed werd door Yvonne Coldeweijer . Er zouden foto's en video's van hem zijn gemaakt terwijl hij vreemdging met een meisje in een hotelkamer. Hij reageert nu op de berichten.
Het overspel van Nielson
Nielson sprak af met een dame in een hotelkamer. Zij heeft alle berichten opgeslagen en dit kwam bij roddelkoningin Yvonne Coldeweijer terecht. Zij deelde deze berichten met de wereld en niets werd aan de verbeelding overgelaten .
Problemen in het huwelijk van Nielson en Hanna
Nielson is sinds 2016 getrouwd met zijn vrouw Hanna. Hij heeft in wat e-mails gezegd dat zij een open relatie hebben, maar dit schijnt niet het geval te zijn. Yvonne heeft deze mails niet openbaar gemaakt, ze vindt dit te heftig voor de vrouw van Nielson.
Nielson en Hanna hebben in een bericht op Instagram laten weten aan de problemen in hun relatie te gaan werken, dit willen ze buiten de media doen. "Dit gedeelte van ons leven is privé en houden we verder tussen ons. Hanna en ik hopen op jullie respect hiervoor", deelt zanger Nielson op Instagram.
Zie het desbetreffende bericht hieronder:
schermafbeelding 2022 12 28 om 154428 63ac565e24c49