Bridget Maasland Nieuws

Lees al het laatste nieuws over Bridget Maasland

Bridget Maasland is geboren op 9 november 1974 in Den Haag. Ze staat bekend als model, presentatrice, dierenrechtenactiviste en voormalig danseres. 

Bekend geworden

Doordat de moeder van Bridget Maasland werkzaam was als visagiste, kreeg ze al veel te maken met de wereld van televisie. Als kind stond ze al regelmatig model voor verschillende tijdschriften en liep ze mee in kinderkledingshows. Ze kwam voor het eerst op televisie toen ze verscheen in de reclame: Snoep verstandig, eet een appel.

Bij TMF begon Bridget Maasland als presentatrice, ook bij BNN. Hier maakte ze verschillende programma's zoals: De nationale IQ-test, Lijst 0, Een beetje Bridget, BNN at work en Katja vs. Bridget met Katja Schuurman. 

Ook was Bridget Maasland werkzaam bij Talpa waar zij programma's maakte zoals: Big Brother 5, Je leven in de steigers en NSE

In 2006 verscheen Bridget Maasland zonder enige vorm van kleding in de Playboy

De meer recente programma's die Bridget Maasland presenteerde waren: RTL Boulevard, Hotter than my daughter en vervanger van Geraldine Kemper tijdens de liveshow van Big Brother

Privéleven

In 2000 kreeg Bridget Maasland een relatie met tv-producent Pepijn Padberg. Acht jaar later mocht het stel een zoon verwelkomen: Mees Kingston Padberg. In 2009 stapten de twee in het huwelijksbootje, maar sprongen er hetzelfde jaar nog uit. Het stel is nog geen jaar getrouwd geweest. 

Verder heeft Bridget Maasland relaties gehad met wat jongere mannen. In 2015 kreeg zij een relatie met Allard, hij was tien jaar jonger. Later kreeg ze een relatie met de veertien jaar jongere Fabio. In 2017 probeerde ze het met Bram, die ook wel wat jaren. Ze hadden een jaar een relatie, maar ook deze relatie liep stuk om het leeftijdsverschil. 

Je zou het tussen alle vlammen door bijna vergeten, maar Bridget Maasland heeft ook nog een relatie gehad met de twintig (!) jaar jongere André Hazes jr. Ze waren maar liefst drie maanden samen. Maar het leek toch allemaal niet zo eerlijk te zijn gegaan vanuit André. 

Grootste schandalen

Dat Bridget Maasland een relatie had met André, was natuurlijk al een shock op zichzelf. Maar toen ze in 2021 vertelde hoe de vork daadwerkelijk in de steel zat, was de shock pas écht groot. 

Aan het begin van de relatie zou Bridget namelijk zijn voorgelogen door André. Terwijl zij dacht dat hij vrijgezel was, wat hij ook tegen haar had gezegd, bleek hij nog in een relatie te zitten met Monique Westenberg. Niet heel netjes van de zanger natuurlijk. 

Bridget Maasland doet de relatie met André op dit moment af als midlifecrisis, misschien was het dat ook wel. 

Dit vind je misschien ook leuk