Peter Gillis ontkent nieuwe schokkende beschuldigingen

Entertainment
door Sophie
donderdag, 29 december 2022 om 9:41
peter ontkent schokkende beschuldigingen 1
Er gaan al een tijdje verhalen rond over Peter Gillis en zijn gewelddadige acties. De heren van RoddelPraat beschuldigen hem van seksueel geweld tegen Nicol Kremers. Echter beweert Peter dat hij zijn vriendin met geen vinger heeft aangeraakt.
Peter Gillis is gewelddadig tegenover Nicol Kremers
Er kwamen geruchten naar buiten dat Peter Gillis zijn vriendin Nicol in mei dit jaar in haar rug en neus heeft gebeten. Daarnaast zou hij ook in haar borsten hebben geknepen, haar tegen de muur hebben geduwd en aan haar oor en haren hebben getrokken. Peter zou er een nacht in de politiecel op na hebben gehouden. Toch bleef hij ontkennen dat er ook maar iets aan de hand was, tot augustus dit jaar. Nicol en Peter bevestigen aan De Telegraaf dat er 'iets' is voorgevallen en dat ze dit 'betreuren'.
De beschuldigingen van RoddelPraat
In de laatste aflevering van RoddelPraat dit jaar besloten ze een hele speciale juicy gast uit te nodigen: Yvonne Coldeweijer . In de aflevering besloot Dennis Schouten Peter Gillis de confronteren met een verhaal dat hij via een bron te horen heeft gekregen. Deze bron zou het volgende van niemand minder dan Nicol te horen hebben gekregen: Hij zou met zijn hand bij haar naar binnen zijn gegaan als straf om te voelen of zij was vreemdgegaan. Zij zou op dat matras hebben gelegen en dit zou zich tot bloedens toe hebben afgespeeld. Het was de wraak van Peter op Nicol.
Peter kan de beschuldigingen niet waarderen en is daarom ook woest. "Ik zou het helemaal niet weten, joh. Je ging over de kijkcijfers bellen, zeg je. Daar wil ik het over hebben en over andere dingen moet je het gewoon niet hebben", zegt Peter tegen Dennis. Dennis vindt dat Peter de beschuldigingen onder het tapijt wil schuiven, maar dat is niet waar Peter zo geïrriteerd over is. Hij vindt niet dat Dennis hem onder valse voorwaarden had moeten bellen. "Jij moet geen vrouwen mishandelen en mannen in elkaar slaan", is de reactie van Dennis.
Bekijk hieronder de volledige aflevering van RoddelPraat: