Staan Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer tegenover elkaar in de rechtbank?

Entertainment
door Sophie
donderdag, 29 december 2022 om 11:01
rachel en yvonne rechtbank
Yvonne Coldeweijer , die zichzelf 'Doctorandus in de Hazologie' noemt, kan het niet goed vinden met mama Rachel Hazes . Ze plaatste eerder een video die verwijderd moest worden na sommatie van Rachel, maar Yvonne besloot deze opnieuw online te zetten. Nu lijkt het erop dat Rachel en Yvonne tegenover elkaar zullen staan in de rechtbank.
Yvonne Coldeweijer herplaatst video
"Enkele weken geleden ben ik door de advo van Rachel gesommeerde deze offline te halen, omdat deze zogenaamd op leugens berust", schrijft Yvonne op haar Instagram. "Na een aantal weken kan ik niet anders dan concluderen dat ik wederom gelijk heb en dat er, sinds ik de brief heb ontvangen, geen enkel contact is tussen André en zijn moeder. We hebben de waarheid zelf kunnen aanschouwen en ik zal me daarom ook niet laten intimideren."
Volgens Rachel deed de roddelkoningin in de video 'onjuist en zeer kwetsende uitlatingen' over haar rol bij het uitlekken van de brief van André Hazes aan Sarah van Soelen . Er wordt namelijk gezegd dat Rachel degene is die de brief heeft gestuurd . Yvonne zou ook uitspraken doen over de gevolgen die dat zou hebben voor de verstandhouding tussen mama Rachel en zoon André .
Bekijk de video van Yvonne hieronder:
Rachel en Yvonne tegenover elkaar in de rechtbank?
Rachel Hazes heeft natuurlijk eerder een advocaat ingeschakeld om de video van Yvonne offline te halen. Yvonne plaatste de onderstaande foto in haar Instagram Story, die zegt meer dan genoeg denken wij.
whatsapp image 2022 12 29 at 105659 am 63ad72aee5f65