Zijn Montana Meiland en Dirk al veel langer uit elkaar?

Entertainment
door Sophie
donderdag, 29 december 2022 om 13:08
montana meiland en dirk al eerder uit elkaar
Wij deelden gisteren het nieuws dat Montana Meiland en haar vriend Dirk een punt achter de relatie hebben gezet . Toch blijkt het stel al veel langer uit elkaar te zijn.
Montana en Dirk de vastgoedbelegger kunnen geen huis vinden
Montana Meiland en Dirk zouden al jaren op zoek zijn naar een geschikte woning. Toch hebben ze nooit iets kunnen vinden waar ze écht tevreden over waren. Wel bijzonder, Dirk is namelijk vastgoedbelegger en heeft negen panden in zijn bezit. De relatie is nu helaas voorbij, dus de zoektocht naar een huis was voor niets.
Montana kocht al eerder een huis voor haarzelf
De website Bekende Buren heeft ontdekt dat al een langere tijd geleden een huis voor haarzelf heeft gekocht. Ze kocht dit huis dus al langere tijd voor de breuk, dus de kans is groot dat Montana en Dirk al veel langer uit elkaar zijn. De geruchten gaan overigens sinds augustus al rond dat het stel uit elkaar is.
Het huis staat in Noordwijk (duh) en zou 650 duizend euro hebben gekost. De woning heeft een woonoppervlakte van 134 vierkante meter met vier slaapkamers en één badkamer. Genoeg ruimte voor twee dus wel, maar Montana gaat hier alleen wonen. Wel moet ze nog heel veel verbouwen aan het huis.
huis montana meiland 2 63ad91a9e2239
huis montana meiland 1 63ad91a9ea1ff
Bekijk meer foto's op de site van Bekende Buren .