Dit zijn de 'gevallen sterren' van 2022

BN'ers
door Sophiedonderdag, 29 december 2022 om 16:10
de gevallen sterren van 2022
Het was een zeer bewogen jaar, er is veel gebeurd en er zijn voornamelijk veel bekende Nederlanders gecancelled. Wij introduceren jullie: de 'gevallen sterren' van 2022.
De eerste gevallen ster van 2022 is niemand minder dan Marco Borsato. Hij werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Al voordat de aflevering van BOOS over The Voice of Holland werd er aangifte gedaan tegen Marco. We kunnen hem om deze reden zeker een 'gevallen ster' noemen.
Ali B is eigenlijk hetzelfde verhaal als Marco Borsato. Ook hij werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Er werd in de aflevering van BOOS zelfs aangifte gedaan tegen Ali B. Als we het dan hebben over 'gevallen sterren', do we need to say more?
De laatste uit het The Voice of Holland-schandaal. Bandleider Jeroen Rietbergen, die ook misbruik maakte van zijn machtspositie binnen het programma. Hij is overigens de enige die ook daadwerkelijk zijn fouten heeft toegegeven. Maar toch is en blijft Jeroen voor ons zeker een 'gevallen ster'.
jeroen rietbergen tvoh 63328b624a430
Losse Lil' Kleine, iemand die z'n handjes niet thuis kan houden. Zolang je dat niet kan blijf je voor ons met 100% zekerheid een 'gevallen ster'.
Waylon heeft een relatie met Bibi Breijman, maar besloot vreemd te gaan met een andere vrouw. Of Waylon dat deed is natuurlijk de vraag, want volgens hem had hij demonen in zijn hoofd. Dezelfde demonen hebben hem naar beneden gehaald en hebben ervoor gezorgd dat hij nu een 'gevallen ster' is.
Glennis Grace, ook wel Glenda B. De dame die in één keer een 'gevallen ster' werd nadat ze besloot om samen met een groepje te gaan rellen in de Jumbo. Hier werd ze uiteindelijk ook voor berecht .
glennis grace uitspraak 636b9ddc708ba
Thijs Römer wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij een meisje van veertien jaar oud. Hij ontkent dit nog steeds, maar het OM heeft besloten hem strafrechtelijk te vervolgen voor zijn gedrag. Wederom een zeer diep 'gevallen ster'.
Nielson
Nielson was onlangs in het nieuws, omdat hij besloot met een fan af te spreken in een hotel. Kleine side note: de zanger is al zes jaar getrouwd. Uiteindelijk besloot hij een reactie te geven . Maar na deze domper is ook Nielson voor ons een 'gevallen ster'.
Johnny de Mol
De ex-partner van Johnny de Mol deed aangifte wegens mishandeling en poging tot doodslag in 2015. Deze zaak werd uiteindelijk geseponeerd. Toch was het voor hem onmogelijk om zijn werkzaamheden voort te zetten. Uiteindelijk is hij toch wel een 'gevallen ster'.
Douwe Bob, daddy Douwe, Bob de Douwer, noem maar op. Hij is geen 'gevallen ster' door overschrijdend gedrag, of een heftige reden. Hij is toch wel een 'gevallen ster' doordat hij drie keer vader werd, van drie verschillende vrouwen.
Matthijs van Nieuwkerk
In november verscheen er een artikel van De Volkskrant over Matthijs van Nieuwkerk bij DWDD. Het ging over de sociale onveiligheid voor de medewerkers van het programma. Matthijs van Nieuwkerk speelde hier een grote rol in: extreme woedeaanvallen en publieke vernedering. 'Gevallen ster'? Zeker!
Peter Gillis is zeker weten een 'gevallen ster'. Hij zou zijn vriendin Nicol Kremers meerdere malen hebben mishandeld, maar zelf wil hij hier niets van weten. Er zou wel 'iets' gebeurd zijn, maar wat er precies is gebeurd laat het koppel niet los.