Yvonne Coldeweijer haalt geld op voor rechtszaak tegen Rachel Hazes

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 30 december 2022 om 13:32
crowdfunding yvonne coldeweijer
9 januari 2023 staan Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes tegenover elkaar in de rechtbank. Yvonne heeft nu een crowdfunding gestart voor de rechtszaak tegen deze 'gecremeerde kroket', zal het haar op het gebied van financiën toch niet zo lekker uitkomen?
Rachel Hazes sleept Yvonne Coldeweijer voor de rechter . Ze eist van Yvonne dat ze wederom de video over André Hazes en Rachel van haar kanaal haalt en daarnaast een rectificatie plaatst.
Samen de strijd aangaan tegen de 'gecremeerde kroket'
In haar Instagram Story maakt Yvonne bekend dat ze een crowdfunding is gestart om geld op te halen voor de rechtszaak: "Ga samen met mij de strijd aan in de rechtszaak tegen de gecremeerde kroket! Doneer via mijn website!"
Je vraagt je misschien af of mensen daadwerkelijk doneren, blijkbaar stromen de donaties wel écht binnen: "Door jullie duizenden clicks is de server van de donatie widget eruit geknald. One moment please..."
Ondertussen is het weer opgelost en zijn mensen weer massaal aan het doneren. Hier zouden ook hoge bedragen tussen zitten: "Ik zie echt hele hoge donaties binnenkomen, en dat vind ik echt heel lief. Maar alleen als je het echt kunt missen hoor!!! Een eurootje ben ik ook echt al mega blij mee."
Hoeveel geld er precies is opgehaald is niet duidelijk. Wij waren toch wel verbaasd dat Yvonne een crowdfunding begon, als je namelijk naar haar salaris kijkt moet ze dit makkelijk kunnen betalen .