Donny Roelvink geeft een update over zijn gezondheid

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 30 december 2022 om 15:03
donny roelvink update gezondheid
Donny Roelvink deelde twee weken geleden het nieuws dat hij gediagnosticeerd is met teelbalkanker . Vandaag deelt hij op Instagram een update over zijn gezondheid.
De bizarre sneltrein
Donny Roelvink geeft aan dat hij in de afgelopen twee weken in een bizarre sneltrein heeft gezeten. Hij deelde dus twee weken geleden dat hij teelbalkanker heeft, hij is vrij snel onder het mes gegaan en hoorde gisteren de uitslag van het onderzoek van zijn tumor. Hij deelt op Instagram wat die uitslag is en hoe het nu verder moet.
Hopelijk is de trein nu tot stilstand gebracht
Gisteren kreeg Donny de uitslag van zijn tumor onderzoek. Hij vindt het zelf gek klinken, maar hij heeft het beste scenario wat je kan hebben. Er waren op zijn CT-scan geen uitzaaiingen te zien, dit wist hij al maar de vraag was of hij nog verdere behandelingen moest ondergaan. Er is van zijn vorm kanker twee vormen, de agressieve en minder agressieve vorm. Donny heeft de minder agressieve vorm. Daarin zijn er weer stadia en bij sommige heb je dan alsnog chemotherapie nodig. Goed nieuws: Donny heeft stadium 1, waar dus geen chemotherapie voor nodig is.
Wel moet hij nu 'waakzaam wachten'. Dit betekent dat hij om de zoveel tijd check-ups en echo's heeft om alles goed in de gaten te houden. Hij kan zichzelf dus niet volledig 'schoon' noemen, maar hij ziet dit alles in ieder geval als ontzettend goed nieuws.
Voor de rest wil hij iedereen bedanken voor de steun, dat heeft hem hier echt doorheen gesleept.
Zie hieronder de post van Donny Roelvink:
Wij wensen Donny alle goeds toe en hopen dat alle check-ups een positieve uitslag hebben!