Lil' Kleine gooit het over een hele andere boeg

Entertainment
door Denise
maandag, 20 maart 2023 om 9:02
ontwerp zonder titel 65 2
Lil' Kleine is op dit moment niet met muziek bezig, maar hij zou het nu tijd vinden om aan de slag te gaan met zichzelf. Dit deelt onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer op haar Instagram Stories.

Moeilijke tijd voor Lil' Kleine

Voor Lil' Kleine is het een turbulente tijd geweest. Nadat er beelden uitlekten dat hij het hoofd van zijn ex Jaimie Vaes tussen de deur klemde, veranderde er veel voor de zanger. Het ging uit met Jaimie, zijn muziek wordt lange tijd niet gedraaid en hij mocht zijn zoon niet meer zien. Daarnaast volgden er verschillende rechtszaken. Kortom, Lil' Kleine heeft een hoop op zijn bord gekregen.

Tijd voor iets anders

Op dit moment lijkt het beter met Lil' Kleine te gaan. Hij ziet zelf in dat er iets moet veranderen, daarom gooit hij het nu over een andere boeg: hij gaat aan zelfontwikkeling doen. Dat deelt roddelkoningin Yvonne Coldeweijer op haar Instagram Stories. Hij zou nu naar Portugal vertrokken zijn om hier een cursus te volgen over Leiderschap bij Brout. Ze zegt: "Lil is helemaal met zichzelf aan de slag gegaan. Volgens een spion is hij momenteel in Portugal om een cursus 'Leiderschap' te volgen bij Brout." Ze vervolgt: "Volgens de website ga je in een groep van ongeveer 15 personen werken aan zelfontplooiing en ga je er samen met de coaches achter komen wat de volgende stap zal zijn in je leven. Wie had dat gedacht. Lekker bezig Lil."
Wat goed van Lil' Kleine dat hij deze cursus doet!