Lil' Kleine vertelt voor het eerst zijn kant van het verhaal

Entertainment
door Sophie
maandag, 06 februari 2023 om 14:51
lil kleine vertelt zijn kant verhaal jaimie vaes
Lil' Kleine is de afgelopen tijd heel stil geweest, terwijl Jaimie Vaes van zich liet horen elke keer dat ze de kans had. Nu verbreekt Lil' Kleine de radiostilte en laat van zich horen.
Jaimie Vaes trekt haar mond open
De relatie van Lil' Kleine en Jaimie Vaes was verre weg van gezond, dat is de afgelopen tijd wel gebleken. Toch zijn er ook veel verhalen naar boven gekomen, die toch anders lijken te zijn dan de realiteit. Zo zou haar hoofd toch niet tussen de deur hebben gezeten en zou Jaimie wat belangrijke informatie tijdens haar verschillende interviews weg laten.
Toch is er één – hele belangrijke – kant van het verhaal die we nog niet hebben gehoord. Dat is de kant van Lil' Kleine. Hij hield constant wijselijk zijn mond, maar besloot nu via Instagram wat te zeggen.
Lil' Kleine vertelt zijn kant van het verhaal
Er werden afgelopen weekend al meerdere fragmenten gedeeld door rapper Boef. Hij komt met een nieuw nummer en veel mensen dachten Lil' Kleine te horen. Dit bleek uiteindelijk ook het geval want de twee brengen samen een nummer uit. Dit nummer heeft de rapper gebruikt als uitlaatklep voor de situatie.
Zie hieronder het bericht van Lil' Kleine: