Zoon Luca over comeback Marco Borsato: 'Niet in de planning'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 21 juli 2023 om 13:38
luca borsato marco borsato comeback
Luca Borsato praat in de podcast Paul's Huisfeest over zijn vader Marco Borsato en de geruchten van de comeback die hij zal maken.

Luca Borsato over vader Marco

De carrière van Luca Borsato zit in een lift, hij maakt nieuwe muziek en doet het heel erg goed. Hij lijkt – op het gebied van muziek – in de voetsporen van zijn vader te willen treden. Langere tijd gingen er geruchten rond dat zijn vader Marco Borsato zijn comeback zou gaan maken. Hierover vertelt Luca nu in de podcast Paul's Huisfeest.
Gaat hij misschien binnenkort een nummer uitbrengen met zijn vader, of komt zijn vader zelf met nieuwe muziek? "Zit op dit moment niet in de planning", vertelt Luca. Ook legt hij uit waarom Marco hier niet mee bezig is. "Mijn vader is nog niet bezig met nieuwe muziek of een comeback" , zegt Luca. "Dat nummer houden mensen nog te goed voor later of nooit."

De beschuldigingen richting Marco Borsato

De beschuldigingen die zijn gedaan tegen zijn vader, hebben Marco heel erg beïnvloed en beschadigd. "Ik denk dat nieuwe muziek van mijn vader even op zich laat wachten tot hij die beslissing neemt" , aldus Luca. "Misschien maakt hij deze beslissing nooit definitief, maar hij kan ook na vijf jaar zeggen dat hij het wel gaat doen."
Luca is dus zelf ook heel erg bezig met het maken van zijn eigen muziek. Mocht zijn vader toch besluiten terug te keren in deze wereld, wil Luca dan samen met zijn vader een nummer maken? Hij geeft aan dat zeker te willen. Luca zou willen samenwerken met zijn vader, John Ewbank en zijn band.
We hoeven dus op korte termijn geen nieuwe muziek van Marco Borsato te verwachten, wie weet keert hij nog eens terug in de toekomst. Tot die tijd zullen we het niet weten.