Maan de Steenwinkel verrast fans met gedurfd nieuw kapsel

Entertainment
door Indy
maandag, 02 oktober 2023 om 13:55
maan de steenwinkel
Maan de Steenwinkel is de laatste tijd aan het experimenteren met haar haar. Op Instagram deelt de zangeres een foto van haar nieuwe kapsel.

Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. We kennen haar natuurlijk van haar deelname aan The Voice in 2019 – voordat het grimmig werd –. Inmiddels maakt ze haar eigen muziek en heeft ze al een aantal hit geschreven, zoals Hij Is Van Mij en Stiekem . Die laatste maakte ze samen met Goldband. Inmiddels heeft ze een relatie met Karel, de leadzanger van de band.

Gewaagd kapsel

Het is niet de eerste keer dat Maan experimenteert
met haar haar. De zangeres was helemaal in de ban van de nieuwe Barbie film en verfde haar blonde lokken roze. “Beetje geknutseld”,
schreef ze bij een foto van haar nieuwe kapsel op Instagram.
Ook nu blijft Maan in Barbie
-stijl. Op Instagram laat de zangeres zien dat haar haar weer deels blond is, maar dat de punten nog wel felroze zijn. "Experiment"
, schrijft ze erbij. Haar volgers reageren wisselend op de nieuwe look van Maan. "Aaahhh helemaal obsessed met deze kleur !!!" , schrijft een volger. "Hoe kan bij jou alles prachtig staan?!" , zegt een ander.
Toch ontvangt de zangeres niet alleen maar lovende reacties op haar nieuwe kapsel. "Wat heb je met je mooie haar gedaan?" en "Verschrikkelijk" , luidt het ook in de reacties.
Bekijk de foto van Maan haar gewaagde kapsel hier:

Catwalkmodel

Maan wist haar fans al eerder te verrassen. Het leek er even op dat ze een carrière switch ging maken. De zangeres maakte namelijk een paar weken geleden op de Amsterdam Fashion Week namelijk haar debuut als catwalkmodel.
Ook hierop werd door haar volgers vooral positief gereageerd. "Zo mooi!" , "Mooi Maan" en "Zo knap", zijn enkele van de lovende reacties onder haar Instagrampost.