Marian uit B&B Vol Liefde heeft tóch de liefde gevonden

Entertainment
door Indy
woensdag, 27 september 2023 om 16:44
marian bb vol liefde
Marian uit B&B Vol Liefde deelt in een gesprek met weekblad Privé goed nieuws. De B&B-houdster is namelijk verliefd.

Relatie met Olaf?

De mannen stonden voor haar in de rij in B&B Vol Liefde , maar de ware zat er voor Marian niet bij. Kijkers zagen een match met Olaf, die inmiddels ook gelukkig is in de liefde, de twee hebben nog steeds goed contact met elkaar, maar het is bij vriendschap gebleven. “ Na tien dagen hebben we er samen over gesproken. Lovers zullen we niet worden, maar we zijn wel vrienden geworden. We zien elkaar nog regelmatig" , zei Olaf in een interview met DTV Nieuws .
Marian heeft de liefde helaas niet gevonden tijdens het programma, maar is nu toch gelukkig in de liefde. "Niet lang geleden kreeg ik een lief berichtje van Ronald” , zegt Marian in gesprek met Privé . "We stuurden over en weer wat berichten. Dat voelde direct goed. Toen ik zijn foto zag, vond ik hem meteen leuk. Zoiets overkomt je niet vaak.” Dat de man in kwestie dertien jaar jonger is, maakt haar helemaal niks uit. "Ik ga er helemaal voor!”

Zware periode

Het geluk in de liefde is Marian zeker gegund. De B&B-houdster heeft namelijk een zware tijd
achter de rug. Ze was gevlucht uit haar B&B in Portugal vanwege doodsbedreigingen. Ze werd bedreigd door een voormalig medewerkster die haar ook nog eens 120.000 euro afhandig maakte. De vrouw wilde iemand inhuren om Marian te vermoorden en de Portugese politie kon niks voor haar betekenen. Marian besloot naar Nederland te vertrekken.
Ondanks dat Marian zich nog steeds bedreigd voelt, heeft ze de moed gevonden om terug te keren naar haar geliefde Portugal. De betreffende vrouw die haar bedreigde, is nog steeds op vrije voeten, maar Marian weigert zich te laten wegjagen. Ze zegt vastberaden: “Ik moet erboven staan, ik ga gewoon terug. Ik ga mijn leven weer leiden.”