'Massa is Kassa stopt dit jaar definitief'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 04 januari 2023 om 10:48
massa is kassa stopt 1
Peter Gillis staat gigantisch onder druk, dit begon het afgelopen jaar. Hij overtrad verschillende regels in zijn parken waardoor er dwangsommen moeten worden betaald en vergunningen worden ingetrokken. De boetes lopen op van 500 duizend euro tot wel één miljoen. Betekent dit het einde voor Massa is Kassa?
Peter Gillis en zijn schandalen
Peter zou volgens Quote 20 miljoen hebben geleend om hopelijk de staat van zijn huisjes aan te pakken. Maar het lijkt erop dat hij met de 20 miljoen de boetes mag gaan betalen.
Ook kwam er in 2022 naar buiten dat het niet zo lekker ging in de privésfeer met zijn vriendin Nicol Kremers. Hij zou haar tijdens een worsteling hebben gebeten, gegrepen en nog allemaal andere dingen hebben gedaan. De politie werd door omstanders gebeld en dit belletje wordt nu gebruikt als bewijsmateriaal tegen Peter. De rechter heeft overigens nog geen uitspraak gedaan.
Massa is Kassa stop dit jaar definitief
De heren van Roddelpraat brachten onlangs een verontrustend nieuwtje naar buiten. Nicol zou opnieuw vreemd zijn gegaan en Peter zou hier een stokje voor hebben gestoken. Deze handelingen zouden er volgens hen voor gezorgd hebben dat Nicol in het ziekenhuis belandde. Er zou ook 'verhaal gehaald zijn' bij de man met wie Nicol vreemd zou zijn gegaan door Peter en twee vrienden.
Evert Santegoeds zei het eerder al: "Nicol, maak dat je wegkomt! Dat geldt ook voor SBS6 hoor, eigenlijk: maak dat je wegkomt met die mensen."
Toch blijven er ontzettend veel mensen kijken naar Massa is Kassa waardoor het een 'groot succes' zou blijven. Toch heeft paragnost Thomas Woolthuis 'gezien' dat Massa is Kassa dit jaar definitief verdwijnt van de televisie.