Maxim Froger zet grote liefdesstap: 'Alles samen'

Entertainment
door Indy
donderdag, 16 november 2023 om 10:02
maxim froger samenwonen
Maxim Froger heeft een grote stap gemaakt met zijn vriendin Ruby. Eerder werd al bekend dat de twee samen een huis hebben gekocht, maar Maxim bevestigd het nu officieel: hij en Ruby wonen samen.

Alles samen

Op Instagram plaatst het stel een foto van hen samen met een glas champagne. Op de andere foto is te zien dat Ruby de sleutels vast heeft van hun nieuwe plekje. "Alles samen ", schrijven de twee bij de foto. De twee gaan nu dus officieel samenwonen!
De reacties onder het Instagrambericht stromen binnen. Ook Maxim zijn broer, Danny, laat een reactie achter. Al lijkt hij zich een beetje zorgen te maken. "Nu wonen jullie wel heel dichtbij denk dat ik maar iets anders ga zoeken. Gefeliciteerd!" , schrijft hij. Gelukkig komen volgers al met een oplossing voor Danny. "Kan hij mooi Sjaak de hond voor je uitlaten als het regent" , schrijft een volger. En Danny lijkt enthousiast over dat idee: "Kijk jij denkt in oplossingen."

Nieuwe woning

De twee hebben prachtige gezinswoning in Blaricum aangeschaft
, gelegen in de populaire en kindvriendelijke wijk genaamd de Blaricummermeent. Dit moderne huis met een prachtig rieten dak staat te koop voor 895 duizend euro en is gelegen op een rustige locatie met uitzicht op een sfeervol plantsoen.
Naar onze mening is dit werkelijk een juweel van een woning! Het huis biedt alles waar je naar verlangt: een ruime tuin, voldoende slaapkamers en een gezellige buurt. Maxim en Ruby tonen duidelijk een oog voor stijl en comfort. Het is een volgende stap in het leven van het stek. Met deze gezinswoning is er voldoende ruimte voor een mogelijke verdere uitbreiding van de Froger-familie.

Expeditie Robinson

2023 lijkt hét jaar voor Maxim. Naast het kopen van een woning met zijn vriendin heeft hij ook nog meegedaan aan het survivalprogramma Expeditie Robinson . Enkele weken geleden besloot hij om het programma te verlaten. "Ik wil gewoon terug naar mijn thuis, naar mijn moeder, naar mijn vrouwtje, naar mijn familie" , zei Maxim toen hij het avontuur beëindigde.
Maxim was niet altijd de meest geliefde deelnemer van het programma. Kijkers konden zijn gedrevenheid en soms opvliegende karakter niet altijd even goed waarderen. Een verslaggever van RTL Boulevard vroeg aan Maxim of dit iets is waar hij in het dagelijks leven mee bezig is. "Ik sport heel veel en in een goede mindset. Dat hele heethoofdigen zal ik altijd wel een beetje houden, denk ik, maar dat is vooral een strijding. Als wij Monopoly spelen met de familie, vliegt het bord door de kamer voordat we überhaupt beginnen.
Ook Maxim zijn vader, René Froger, denkt dat zijn zoon hier wel een belangrijke levensles uit kan halen. “ Dat ik af en toe even op mijn tong moet bijten en dat niet alles zo heftig hoeft te zijn als je denkt.