Mariska Bauer lacht om het niet vreemdgaan van Frans Bauer

Entertainment
woensdag, 15 november 2023 om 15:48
ontwerp zonder titel 2023 11 15t153724112
Frans Bauer is een van de weinige bekende Nederlanders waarover géén geruchten van overspel circuleren. Zelfs Yvonne Coldeweijer heeft geen roddels over Frans. "Thuis moeten we wel gniffelen", vertelt Mariska Bauer

Mariska lacht

Hij is de enige bekende Nederlander die het vertrouwen van Yvonne Coldeweijer heeft verdiend: " In Frans we trust ", zegt de koningin van de sappige roddels over Frans Bauer. " Hoho, en in Mariska we trust ook, hè ," grapt Mariska Bauer in een gesprek met LINDA .
Mariska moet lachen om de opmerkingen van Yvonne. " Over de juice die wordt geschreven over anderen kan ik niks zeggen: ik weet niet wat waar is en wat niet. Je weet nooit wat er achter de voordeur speelt, zeg ik altijd. Frans en ik vinden relationele trouw vanzelfsprekend. Dat hoeven we niet eens uit te spreken. "

Jaloezie

Ondanks het sterke huwelijk van Mariska en Frans, voelt ze wel degelijk jaloezie wanneer andere vrouwen aandacht aan Frans schenken. " Als je níét jaloers bent heb je pas een probleem ", vindt Mariska. " Maar we zijn met z’n twee’kes ontzettend nuchter.
Kwam Frans thuis met kanten slipjes die hij tijdens een optreden naar zich toegegooid had gekregen, riep ik bij thuiskomst gewoon lachend: ‘Wat moet ik hier nou weer mee? Denk maar niet dat ik ze ga wassen. In de kliko ermee. "

Huwelijkswijsheden

Mariska en Frans delen al 31 jaar van hun leven samen. Destijds was Frans achttien jaar oud en Mariska zestien. Ze hebben dus al heel wat jaartjes samen achter de rug. Wat is hun sleutel om hun huwelijk zo sterk en vol passie te houden? Volgens Mariska beseffen zij en Frans allebei dat het gras bij de buren niet per se groener is. " En zo heb ik nog een tegeltjeswijsheid: op elk potje past een dekseltje, en ons dekseltje zit gewoon muur­- en muurvast. "
Ze vertelde eerder ook al : " Een kopje romantiek, een kopje Humor, 2 theelepels, Plezier, 3 lepels, vertrouwen. " En zo gaat ze verder met haar 'recept': " Dit alles heel goed roeren. "